(Persbericht) Met Ashampoo 3D CAD Professional 3 maakt u professionele CAD-ontwerpen van uw inrichtings- en bouwprojecten. Van een loftextensie over de binneninrichting tot het ontwerp van een volledig gebouwencomplex biedt deze software u alle nodige professionele functies.

Ashampoo 3D CAD Professional 3 draait onder Windows® XP, Windows Vista® en Windows® 7 en een enkelvoudige licentie kost 299,99 Euro.

Overzicht van feiten en mogelijkheden:
- Ashampoo® 3D CAD Professional 3 werd gelanceerd
- Prijs van een enkelvoudige licentie: 299,99 Euro
- NIEUW: Start- en projectassistent
- NIEUW: Vrije 3D-constructie voor het maken van objecten (Solid Modeling)
- NIEUW: Inschakelen van aftreklichamen
- Geïntegreerd lastenboek voor het uitvoeren van oppervlakanalyse naar DIN-norm
- Importeren van en exporteren naar 2D DXF / DWG
- Exporteren naar CINEMA 4D
- Link: www.ashampoo.nl

Van idee tot voltooid project
De nieuwe startassistent zorgt voor een snelle instap in het programma. De gebruiker kan instructiefilmpjes bekijken of een voorbeeldproject bewerken. Met de geïntegreerde projectassistent maakt u de plattegrond van een project en legt u de basisinstellingen vast.

Met Ashampoo 3D CAD Professional 3 kunnen complexe bouwprojecten exact weergegeven worden in 2D en 3D. Door nieuwe functies voor 3D-constructies kunt u aftrek-, rotatie- en sweeplichamen gebruiken. Door het gebruik van aftreklichamen is het bv. mogelijk een dakterras te construeren. Met de 3D-constructie maakt de gebruiker zijn persoonlijke 3D-objecten en slaat deze op in de catalogus. Bovendien bevat het programma een module voor het aanmaken van persoonlijke venstertypes in de catalogus voor later gebruik.

Voor het verder ontwerp biedt de lastenboekfunctie een gestructureerde analyse (naar DIN-normen). Verder kunnen 2D- en 3D-voorstellingen en ook objectlijsten, enz., geëxporteerd worden naar formaten zoals 2D-DXF/DWG en CINEMA 4D.

Ashampoo® 3D CAD Professional 3: 40 dagen lang gratis testen
Ashampoo 3D CAD Professional 3 werkt onder Windows® XP, Windows Vista® en Windows® 7. De testversie (895 MB) kan eerst tien dagen geprobeerd worden. Door gratis online te registreren kunt u de testperiode met nog eens 30 dagen verlengen. De enkelvoudige licentie kost 299,99 Euro.

Website: http://www.ashampoo.nl
Informatie: http://www.ashampoo.com/nl/products/0560
Download: www.ashampoo.com/ashampoo_3d_cad_professional_3_sm.exe
Mediapack: www.ashampoo.com/mediapacks.php?idstring=0560
Productpagina: www.ashampoo.com/nl/products/0560/pdf
Product Videos: http://videos.ashampoo.com/nl/0560