AST voorkomt diefstal van auto‘˜s

De stijgende trend in autodiefstallen die sinds de zomer van 2009 is te zien, zet zich in het eerste kwartaal van 2010 voort. Er zijn in het eerste kwartaal 6.991 voertuigen gestolen, een stijging van 8% vergeleken met 2009.
Er worden gemiddeld per dag 32 personenauto‘˜s gestolen, voor auto‘˜s jonger dan 3 jaar ligt dat gemiddeld op 7 stuks. Bij die jonge auto‘˜s valt op dat vooral Volkswagens gewild zijn. Ook bij bedrijfswagens is Volkswagen favoriet gevolgd door MERCEDES (Bron: ANWB).
Doordat de dieven steeds deskundiger worden zijn zij niet tegen te houden door de gebruikelijke alarminstallaties. Met tracking en tracing biedt Securitas Alert Services, Eureca Nederland in samenwerking met AST (Auto Shop Totaal) de beveiligingsoplossing aan.
Dit Klasse 4 alarmsysteem wordt door AST voor €699*,- incl. BTW ingebouwd en is uit te breiden met ritregistratie of een fleetmanagement systeem. Via uw verzekering kunt u in aanmerking komen tot verlaging van uw verzekeringspremie.
*Excl. abonnements kosten en mits klasse 1 systeem aanwezig
Over AST
AST(Auto Shop Totaal) is een winkel totaal concept voor professionele autoshops, met 7 vestigingen in Nederland. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd op het gebied van car hifi, navigatie, accessoires, velgen en telecom. Voor een ruim assortiment en een goed advies kan zowel de zakelijke klant als de consument bij hen terecht. Naast een winkel met hoogwaardige producten beschikken de AST vestigingen over een werkplaats en goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste mogelijkheden op het gebied van car electronics en accessoires. Deze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold door de leveranciers van de gerenommeerde merken die de AST vestigingen voeren. Op dit moment heeft AST vestigingen in Borne, Dedemsvaart, Dronten,Hardenberg, Nijverdal, Veenendaal en Vriezenveen.

Informatie:
AST Groep
Contact persoon: Herwin Esselbrugge
Nieuwe Daarlerveenseweg 11
7671 SK Vriezenveen
Telefoon:0546 548020
Email: [email protected]
Internet: www.ast-groep.nl