(Persbericht) Woensdagavond 23 maart is in het altijd gezellige Asten (nabij Eindhoven) een compleet nieuw winkelcentrum geopend: Midas Winkels. Het nieuwe centrum ligt midden in het dorp. In het winkelcentrum is de 'Kinderdroom' gevestigd. Met meer dan 10 meter Sluban presentatie kan Kinderdroom zich met recht een Sluban Flagshipstore noemen.

'We zijn al jaren gespecialiseerd in kinderfeestjes', vertelt eigenaresse Anny Driessen, ´en Sluban past perfect bij het concept voor kinderfeestjes; betaalbaar en leuk'. Kinderdroom is een begrip in deze omgeving als het gaat om (kinder) feestjes. De winkel is een nieuw initiatief naast de activiteiten die we al jarenlang verhuren en organiseren.

Sluban Europe b.v. geeft aan zeer tevreden te zijn met de nieuwe Flagshipstore. Kinderdroom is de eerste winkel in Nederland met het nieuwe presentatieconcept. Mooie koofborden moeten de attentiewaarde van de bezoeker versterken met daarnaast meer merchandise op de winkelvloer, zoals posters en werkelijk gebouwde modellen.