---- PERSBERICHT ----
EMBARGO TOT 15 OKTOBER 2009

Astium VoIP telefooncentrale
vanaf nu gratis beschikbaar

Amsterdam, 15 oktober 2009 - Met ingang van 15 oktober stelt NeoNova haar telefooncentrale Astium gratis beschikbaar. Het gaat hier om een volledig werkende softwareversie van de bekende Nederlandse telefooncentrale. Hierbij zijn alle functies zonder beperkingen en voor een onbeperkte periode te gebruiken. De Astium bevat een Nederlandstalige interface en stemmenpakket. NeoNova is de eerste aanbieder die ervoor kiest een volledig werkende centrale gratis beschikbaar te stellen.

NeoNova wil op deze manier belangstellenden het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de centrale zelf laten ervaren. Jeroen Beelen, PR-manager van NeoNova: à¢â‚¬à…“We zijn overtuigd van de kracht van ons product. Maar de mogelijkheden echt ervaren kun je pas als je er een tijdje zelf mee kunt 'spelen'. Niet met screenshots of een presentatie van een uurtje. Eigenlijk zeggen we nu: 'Ga je gang. Probeer de Astium zo lang uit als je wilt, ervaar de mogelijkheden en ontdek hoe je de Astium zelf kunt inzetten'. De centrale ondersteunt PSTN (analoge lijn), ISDN, DECT, VoIP (SIP/IAX), WiFi, GSM en Fax. Ondersteuning wordt geboden middels een uitgebreid handboek, online en telefonisch.

Open Source
De Astium centrale bestaat sinds 2004 en is gebaseerd op de open source software Asterisk. à¢â‚¬à…“Asterisk is een prachtig product maar te ingewikkeld voor de gemiddelde beheerder en mist in onze ogen een aantal belangrijk functies. Omdat we toegang hebben tot de broncode, hebben we behoorlijk wat functionaliteit kunnen toevoegen, aldus Beelen. Zo kent de telefooncentrale van NeoNova een geavanceerde interface, een bedienpost voor de computer en een automatisch provisioning systeem voor toestellen. Clustering en failover zijn in voorbereiding en worden op termijn toegevoegd. De website www.neonova.nl bevat een overzicht van alle functies.

Uitgebreide Support
Lang niet iedereen wil zelf een telefooncentrale installeren en beheren. Via het partnerkanaal is ook een all-in-one hardware-versie verkrijgbaar. Deze wordt onsite geïnstalleerd, volledig geconfigureerd naar wens van de klant en bevat een zeer uitgebreid supportpakket. Een overzicht van partners kunt u vinden op http://www.neonova.nl/partners.

Website: www.neonova.nl

---- EINDE PERSBERICHT - NIET VOOR PUBLICATIE ----

NB: de softwareversie en informatie hierover zullen pas op 15 oktober zichtbaar worden op de website van NeoNova.
Grafisch materiaal op www.neonova.nl/pers
Persberichten zijn ook online beschikbaar via www.neonova.nl/pers of via RSS: www.neonova.nl/pers.xml

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jeroen Beelen, PR-manager
[email protected], telefoon: 020-5611300

Website: http://www.neonova.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular