(Persbericht) ENSCHEDE Vanaf heden is de ATN Arab IPTV box officieel te koop in de Benelux. De settopbox is een TV ontvanger welke zijn TV signaal rechtstreeks via internet ontvangt via het IPTV platform van ATN network. Op dit moment worden er al meer dan 500 favoriete Arabische zenders van Nilesat, TurkSat, EUTelSat, Hotbird en ARABSAT uitgezonden. En het aanbod wordt continue uitgebreid. Om deze TV kanalen te kunnen kijken is alleen een breedband internetaansluiting nodig en een TV. Bij aanschaf van deze ontvanger wordt ook een jaarabonnement meegeleverd waarmee alle kanalen zijn te ontvangen.

In het pakket zitten momenteel 322 Arabische kanalen, 82 Turkse, 7 Indische, 6 Afgaanse, 15 Pakistaanse, 24 Koerdische, 39 Iraanse en 16 Afrikaanse TV zenders. Het aanbod wordt daarnaast continue uitgebreid. Het actuele aanbod is te bekijken op deze website. Tevens is er een optiepakket om de populaire ART kanalen te bekijken.

Met de Arab IPTV box kunt u dus uw favoriete TV kanalen uit het Midden Oosten kijken zonder een schotel te plaatsen! Bij aanschaf van de Arab IPTV box wordt direct ook een abonnement voor 12 maanden meegeleverd om meer dan deze TV zenders te kunnen kijken. Als het abonnement na 12 maanden eindigt, kan er weer een nieuw abonnement voor 12 maanden worden afgesloten.

In drie simpele stappen is de IPTV box gebruiksklaar:

1. Sluit de IPTV box op de breedband internetverbinding aan met een minimale bandbreedte van 2 Mbit/s downloadsnelheid.
2. Sluit de IPTV box aan op de TV door middel van de meegeleverde HDMI kabel of via een analoge A/V uitgang .
3. Zet de IPTV box en TV aan en activeer uw abonnement direct via de afstandsbediening met uw persoonlijke activatiecode. Veel kijkplezier!

De Arab IPTV box is vanaf heden uit voorraad leverbaar in de Benelux en de meeste Europese landen via de volgende internetportalen:

* Nederland http://www.iptvspecialist.nl
* België http://www.iptvshop.be
* Andere EU-landen http://www.iptvworld.eu

De prijs van de ATN Arab IPTV box inclusief 12 maanden abonnement bedraagt € 419,-. Een vervolgabonnement van 12 maanden kost € 219,- en het extra Art pakket kost € 65,-.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular