Veel mensen zijn van menig dat hun oude auto niets meer waard is. De APK is verlopen, er zit schade aan of er is iets defect. Ze realiseren zich daarbij niet dat auto´s die wij rijp voor de sloop vinden in het buitenland nog veel geld waard zijn en bellen achteloos een autodemontage bedrijf in de buurt op.

Moet je dan zelf naar het buitenland rijden om je auto te verkopen? Nee, er zijn genoeg bedrijven die zich hier in gespecialiseerd hebben. Vroeger moest je die bezoeken of ze allemaal bellen, tegenwoordig gaat dat veel gemakkelijker via het internet.

Gratis autotaxatie
Via de website www.ikwilvanmijnautoaf.nl kun je elke mogelijke auto ter taxatie aanbieden en hem daarna eventueel voor de taxatieprijs verkopen. Hoe kun je een auto via deze site verkopen? Je meldt hem aan op de site en ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvend inkoopvoorstel. Als je het hiermee eens bent kun je de auto met een druk op de ´Auto verkopen´ button verkopen.

Alle merken en modellen auto verkopen
Via deze site kun je alle mogelijke auto´s verkopen. Sloopauto´s en exportauto´s, maar ook onbeschadigde exemplaren, sportauto´s, klassiekers en zelfs nagenoeg nieuwe auto´s worden via deze autoinkoop site verkocht. Beschadigingen, al dan geen Nederlands kentekenbewijs, een verlopen APK, het is geen probleem, mits de auto netjes en eerlijk omschreven is.

Autoinkoop bedrijven
De auto verkopen aan à©à©n van de duizend autoinkoop bedrijven is doorgaans erg interessant. Het netwerk van autoinkoop bedrijven is bijzonder gevarieerd. Er zitten grote dealergroepen bij, maar ook specialisten in bepaalde merken of modellen auto en grote autohandelaren. Autodemontage bedrijven, handelaren in autoonderdelen, autoexport specialisten en specialisten in bijvoorbeeld klassiekers maken dit netwerk compleet. Door dit ruime aanbod van inkopers is er met weinig moeite voor elke auto de maximale verkoopprijs te realiseren.

Auto verkopen
Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk. Verkoop uw auto ook online. Meld uw auto vandaag nog aan op de site www.ikwilvanmijnautoaf.nl om uw auto snel te verkopen. Velen gingen u voor en verkochten hun auto hier, Ruim 150.000 auto´s zijn getaxeerd sinds de start in juni 2007 en dagelijks worden er tientallen auto´s verkocht. Bij akkoord wordt de auto doorgaans snel bij de klant thuis opgehaald en contant betaald. Ook ontvangt men ter plaatse de vrijwaring.

Veilig auto verkopen
Alle autoinkoop bedrijven die bij de site www.ikwilvanmijnautoaf.nl zijn aangesloten zijn gecontroleerd en goedgekeurd door de organisatie die hier achter zit. De dealers zijn verplicht aangesloten bij de RijksDienst voor het Wegverkeer (www.RDW.nl ) zodat u altijd de officiële RDW vrijwaring ontvangt. Ook is de website zelf aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk (www.webshopkeurmerk.nl ) om te zorgen voor een veilig gevoel en een correcte afwikkeling.

Website: http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen