Een auto verkopen is nog niet zo eenvoudig tegenwoordig. De vraag vanuit de particuliere markt ligt op dit moment helemaal stil. De onzekerheid voor wat betreft het werk en het faillissement van veel bedrijven zorgt ervoor dat mensen veel grote investeringen uitstellen.

Het aanbod op de advertentiesites neemt daarentegen wel toe. Steeds meer mensen kiezen ervoor het met een auto minder te doen. Die leuke cabrio of terreinauto mag de deur uit. Die hippe Fiat 500 moet het pad ruimen en wordt vervangen door een oude Toyota Starlet om autokosten te besparen.

Automarkt

In deze markt waar veel auto´s worden aangeboden en er weinig vraag ontstaat er een drukkend effect op de verkoopprijs van de auto. Het nadeel is ook dat ook de verkochte aantallen auto´s afnemen. Een ander nadeel is dat de particulieren die toch een auto willen kopen momenteel kiezen voor meer zekerheid en liever iets meer geld uitgeven bij een officiële autodealer.

Auto verkopen aan dealer

Een auto verkopen aan een dealer kost best veel tijd. Waar bij een particulier een advertentie op www.MarktPlaats.nl vaak voldoende is moet je bij een dealer iets meer moeite investeren. Je kunt op een zaterdagmiddag vijf dealers bezoeken om te vragen wat ze voor uw auto willen geven als u niets terugkoopt. Een groot gedeelte van de ruim zesduizend autodealers in Nederland zal aangeven dat ze er niet in geïnteresseerd zijn of zullen een erg laag bedrag bieden.

Hoe moet je een auto verkopen?

Kort samengevat; de auto verkopen aan een particulier is moeilijk maar er is wel veel vraag naar auto´s door autodealers. Hoe verkoop je nu zo´n auto aan een autodealer? Dat is heel eenvoudig, je kunt nu je auto via internet verkopen aan een dealer via www.ikwilvanmijnautoaf.nl .

Auto online verkopen

Er zijn ruim duizend autobedrijven in Nederland die wel graag auto´s bijkopen, deze doen dat echter het liefst vanuit hun stoel. Via de website www.ikwilvanmijnautoaf.nl brengen ze dagelijks samen duizenden biedingen uit. Elke auto staat 48 uur in de veiling en alle duizend autobedrijven kunnen op elke auto een bieding uitbrengen.

Gratis auto verkopen

Na 48 uur ontvangt de aanbieder een autoinkoop bieding op zijn auto per e-mail. Men kan de auto nu met een druk op de ´auto verkopen´ knop verkopen. Het aanbieden en laten taxeren van de auto is geheel gratis en vrijblijvend. Ook kun je de auto gratis verkopen als je het eens bent met het bod.

Veilig auto verkopen

Doordat alle autoopkopers zijn aangesloten bij de RijksDienst voor het Wegverkeer (www.RDW.nl) bent u verzekerd van een correcte afwikkeling. Ook de website www.ikwilvanmijnautoaf.nl zelf is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. Meer dan 150.000 mensen hebben inmiddels hun auto laten taxeren en momenteel worden tientallen auto´s per dag aan dealers verkocht. Meld ook uw eigen auto eens aan op www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen om deze te verkopen. Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Website: http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl