(Persbericht) De autobranche verandert momenteel snel. Er is momenteel een verschuiving gaande van de traditionele autohandelaren naar autoinkoop bedrijven die met name op internet actief zijn. Waar je vroeger nog met je auto in het Rotterdamse havengebied verschillende vage autohandelaren moest bezoeken kun je nu alles veilig van achter de computer regelen.

Als je nu een autoinkoop bedrijf in Rotterdam of omgeving zoekt dan kun je de auto aanmelden op AutoInkoop-Rotterdam.nl. Na circa 1 dag ontvang je dan het bod van de hoogste biedende autoinkoper uit Rotterdam of omgeving vrijblijvend per e-mail.

De auto aanmelden gaat geheel anoniem aan en ook het verkopen van de auto aan een autoinkoop bedrijf is geheel zonder kosten. Na verkoop kun je een afspraak maken en ontvang je een RDW vrijwaring die op de minuut nauwkeurig is en contante betaling.

Naast Rotterdam-stad is de dienstverlening ook beschikbaar voor autoinkoop in Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk en Spijkenisse.