(Persbericht) De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl adverteert sinds vandaag ook in Dagblad de Spits. De Spits is een dagblad dat dagelijks in een oplage van circa 500.000 exemplaren gratis wordt verspreid onder reizigers in het openbaar vervoer en in de grote steden. Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl bemiddelt in de verkoop van gebruikte auto‘˜s tussen consumenten en professionele autobedrijven.

Na eerdere marketingcampagnes op o.a. Radio 538, TV Veronica, RTL en dagblad De Telegraaf is er nu gekozen voor een actie in dagblad De Spits. Dit met als doel om de dienstverlening van de auto verkopen site onder de aandacht te brengen van de circa 2 miljoen dagelijkse lezers van De Spits.

Gratis iPod actie
Om deze advertentie te ondersteunen is er een speciale actie waarbij er voor elke 100e aanmelding op de speciale actiepagina een gratis iPod Nano klaar ligt. Men maakt al kans op deze iPod Nano als de auto geheel gratis en zonder verplichtingen wordt aangemeld voor een vrijblijvende taxatie van de auto op de speciale landingspagina.

Auto verkopen
"De gratis en vrijblijvende waardebepaling van de auto door ikwilvanmijnautoaf.nl is een uitstekende service waar sinds 2006 al meer dan 500.000 auto eigenaren gebruik van hebben gemaakt. We merken dat het een stuk lastiger wordt om je auto zelf te verkopen als de dagen korter beginnen te worden, daar helpen wij graag bij.à¢â‚¬, aldus oprichter Vincent Stevens van ikwilvanmijnautoaf.nl.

Om kans te maken op de gratis iPod Nano dient men voor 16 november 2011 een auto aan te melden op ikwilvanmijnautoaf.nl/Spits of de mobiele landingspagina m.ikwilvanmijnautoaf.nl/Spits. Het is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden, dus altijd proberen!