Er is een probleem met de laklaag van de Barbie roze Fiat 500‘˜s. Niet alleen vindt 99,9 % van de Nederlanders het een verschrikkelijke kleur op de Fiat 500, ook de auto zelf vindt het blijkbaar maar niets.

Net zoals iemand de kleren uittrekt als die het toch niet mooi vindt zitten, werpt ook de Fiat 500 langzaam aan zijn laklaag af. Dit is dan ook de reden dat Fiat deze auto‘˜s terug gaat halen.

Lak probleem auto
Door UV straling zal de lak zijn glans verliezen. De importeur is dan ook druk op zoek naar de eigenaren van deze roze Fiat 500 modellen. Het zou totaal om 600 roze Fiat 500‘˜s gaan.

Fiat 500 verkopen
Doorgaans worden jong gebruikte auto‘˜s met problemen al snel weer op autoinkoop sites aangeboden door de eerste eigenaar. Aan het woord ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen oprichter Vincent Stevens: à¢â‚¬Å“We zien momenteel nog geen toename in het aantal roze Fiat 500‘˜s, ik denk dat het genereuze voorstel van de importeur om hem te vervangen door een nieuw exemplaar en het feit dat het om kleine aantallen auto‘˜s gaat hieraan debet zijn.à¢â‚¬

Fiat 500 gewonnen
Wel geeft de de autoinkoop website ikwilvanmijnautoaf.nl aan dat er vorig jaar tientallen bijna nieuwe Fiat 500‘˜s zijn aangeboden, nogmaals aan het woord de heer Stevens: à¢â‚¬Å“Veel mensen hebben een Fiat 500 cadeau gekregen tijdens loterijen, prijsvragen of bijvoorbeeld bij de aankoop van een keuken of huis. Veel van deze auto‘˜s hebben wij voor deze prijswinnaars verkocht aan merkdealers, specialisten en occasion handelaren. Deze mensen vielen blijkbaar niet voor de charmes van dit model en gingen voor contant geld.à¢â‚¬

Als je kijkt hoe de roze lak er op is gemaakt dan is het denk ik niet zo gek dat die er nu weer afvalt 😉

Deze en meer tips voor het kopen en verkopen van auto‘˜s staan op AutoVerkopenTips.nl.