(Persbericht) September is de maand dat de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl de 500.000e autotaxatie gaat uitvoeren sinds de oprichting in 2006. Dit wordt ondersteund met een grote mediacampagne die onder andere bestaat uit een serie radiocommercials op Radio538.

We vroegen aan de heer Stevens, een van de oprichters van auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, waarom er is gekozen voor radio: à¢â‚¬Å“Om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen van de autobezitters hebben we inmiddels alle kanalen wel eens ingezet. Van tv reclame tot bannering en van advertenties in de krant tot het weggeven van promotieartikelen. Radio is bij uitstek iets wat je doet als je in de auto zit. We denken dan ook dat dit een goede manier is om de automobilisten te bereiken.à¢â‚¬

"We hebben specifiek voor Radio538 gekozen omdat dit een moderne doelgroep is. De luisteraars zijn over het algemeen jong van geest. Dit zijn typisch de mensen die volgens ons passen bij zo'n modern auto verkopen internetconcept", aldus de heer Stevens.

Gratis online auto verkopen

De online auto verkopen site heeft de manier waarop mensen hun auto verkopen drastisch verandert. Deze website biedt een goed alternatief voor de advertentiesites die tot vijf jaar geleden de beste manier waren om een auto te verkopen.

Simpel auto verkopen

De voordelen van ikwilvanmijnautoaf.nl zijn de veiligheid, snelheid, anonimiteit en het feit dat deze auto verkopen dienstverlening gratis is voor de consument die zijn auto wil verkopen. het werkt heel eenvoudig: aanmelden op de site, bod ontvangen per e-mail, accoord gaan met het bod en vervolgens contant geld ontvangen voor de auto.

Win € 5.000 of een Mini

Om het 500.000 jubileum te vieren maakt iedereen die tot 30 september een auto vrijblijvend ter taxatie aanmeld kans op een Mini of € 5.000,00. Ook is er een leuke posteractie voor extra kansen en te winnen weekprijzen.