(Persbericht) Steeds meer mensen weten de weg naar internet te vinden als ze de auto willen verkopen. Dit merken ze ook bij de auto verkopen site VerkopenAuto.nl. Op deze site kunnen particuliere autobezitters hun auto binnen een dag verkopen aan een officieel autobedrijf.

Na het aanmelden van de auto op de website, wat via een eenvoudige RDW kenteken-koppeling verloopt, moeten er enkele vragen worden beantwoord en kunnen er foto's worden toegevoegd. Na activatie staat de auto ongeveer 24 uur op een site waar alleen goedgekeurde autodealers op kunnen kijken.

Auto verkopen aan autobedrijf
Deze goedgekeurde autodealers doen een bod op basis van de beschrijving. Het hoogste bod wordt per e-mail teruggekoppeld waarna men de auto met een druk op de knop kan verkopen aan het autobedrijf.

Online gebruikte auto verkopen
Aan het woord de heer Stevens van de auto verkopen site VerkopenAuto.nl: "We merken dat consumenten het prettig vinden om bijvoorbeeld een reis te boeken of cd's te bestellen. Ook de autobranche verschuift nu richting het internet. Sinds 2007 zijn er via onze site al meer dan 350.000 auto's getaxeerd en dagelijks verkopen wij tientallen auto's voor de consumenten die de auto via onze sites hebben aangemeld."

Meer tips over hoe je eenvoudig online een auto kunt verkopen is te vinden op AutoVerkopenTips.nl