(Persbericht) A-u-t-o-i-n-k-o-o-p.nl is de site waar je eenvoudig en autoinkoop bedrijf kunt vinden Bijzonder is dat niet en autoinkoop bedrijf een bod doet maar dat er een heel team van erkende professionele autoinkoop bedrijven achter deze autoinkoop site schuil gaat.

Maar liefst 1.572 autoinkopers bieden mee op de auto's die via autoinkoop site A-u-t-o-i-n-k-o-o-p.nl worden aangeboden aan autoinkoopbedrijven. Nadat de auto anoniem is aangemeld zullen deze autoinkopers een bieding doen. Het hoogste bod wordt vrijblijvend per e-mail voorgelegd.

Indien de consument gebruik wil maken van de aanbieding van het autoinkoop bedrijf dan is een druk op de knop voldoende om de auto gratis te verkopen aan het officiële autoinkoop bedrijf.

Autoinkoop site A-u-t-o-i-n-k-o-o-p.nl is een onderdeel van
auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl . Via tientallen websites verzameld dit online autobedrijf dagelijks honderden autotaxatie verzoeken, Naast het verzamelen van de leads, welke worden voorgelegd aan de autobedrijven, bemiddeld het bedrijf ook actief bij de verkoop van de auto. De consument heeft bij wijze van spreken een eigen onderhandelaar welke de beste deal probeert te regelen en op de hoogte is van alle ins en outs van de automarkt.