Op zondag 25 april is de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl te zien in het populaire lifestyle-programma LifestyleXperience op RTL5. Ikwilvanmijnautoaf.nl, de grootste autoinkoopsite van Nederland, laat hier zien hoe je op eenvoudige wijze je auto snel en veilig kunt verkopen.

De nieuwste trend in autoland
De trend van tegenwoordig is om je inruilauto zelf te verkopen. Door de eigen auto zelf te verkopen is het mogelijk om bij de dealer de maximale korting te bedingen omdat je niets in te ruilen hebt. Dit kan bij de aankoop van een auto duizenden euro‘˜s schelen.

Het zelf verkopen van een auto heeft normaliter veel voeten in aarde. Je moet op verschillende sites je persoonlijke gegevens achterlaten, er komen verschillende mensen naar de auto kijken en er kan van alles misgaan bij de testrit en betaling. Door de auto via deze site aan te bieden en te verkopen ben je er zeker van dat je op een veilige wijze zaken gaat doen.

Veiligheid
Het gevoel van veiligheid zien we ook terug in de selectie van de aangesloten autobedrijven. Deze autoinkoop bedrijven worden streng geselecteerd en worden alleen toegelaten als ze een uitstekende score behalen bij de afwikkeling. Ook dienen ze verplicht aangesloten te zijn bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Daarnaast is de website Ikwilvanmijnautoaf.nl aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Een waarmerk voor bedrijven die op correcte en veilige wijze op internet zaken doen.

Persoonlijke onderhandelaar
De medewerkers bij Ikwilvanmijnautoaf.nl zullen hun uiterste best voor u doen om een zo hoog mogelijk prijs te realiseren voor uw auto. Het zijn professionele onderhandelaars die gebruik maken van de kennis over de automarkt. Deze medewerkers kunt u ook persoonlijk spreken. Ze zijn dagelijks van 09.00 tot 21.00 telefonisch bereikbaar op 053-7118003. Ook op zaterdag is het verkoopteam van 09.00 tot 17.00 telefonisch te bereiken.

Televisieuitzending
Komende zondag om 15.30 uur zal het item te zien zijn op RTL5 in het programma LiveStyleXperience. Uitzending gemist? Bekijk de aflevering dan op lifestylexperience.tv.

Over ikwilvanmijnautoaf.nl
Ikwilvanmijnautoaf.nl is een onderdeel van Dealerdirect BV. De autoinkoop formule is actief sinds voorjaar 2007. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en staat onder leiding van de heren Oude Luttikhuis en Stevens. Ondernemers die tientallen jaren ervaring hebben in de automotive branche.

Sinds juni 2007 is de formule uitgebreid met tientallen niche sites. Naast Ikwilvanmijnautoaf.nl worden er ook sites geëxploiteerd zoals ToyotaExport.nl, 123Autoverkoop.nl, VerkopenAuto.nl, AutoVerkopenTips.nl, etc.

Via deze formules zijn sinds de start in 2007 al meer dan een kwart miljoen autotaxaties uitgevoerd en wekelijks worden er honderden auto‘˜s via deze sites verkocht.