(Persbericht) Rijsenhout 15 januari 2011, Automatic Signal Rijsenhout zal wederom aanwezig zijn op de nationale beurs Safety & Security Amsterdam 2011.

Van 15 tot en met 17 maart 2011 wordt Safety & Security Amsterdam (SSA) gehouden in Amsterdam RAI. Nederlands grootste showroom op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid biedt zowel installateurs als eindgebruikers een compleet aanbod van de nieuwste innovaties en oplossingen.

Toegangscontrole aanvulling de "Univerzuil"

De naam UniverZuil zegt het al: Universeel toepasbare zuil! Dit is een product dat specifiek ontwikkeld is ter aanvulling van uw toegangscontrolesysteem en/of bezoekersmanagement en kan door de flexibele opzet ervan op vele plaatsen worden ingezet. De basis van de UniverZuil is een RVS (Roest Vast Staal) zuil die afhankelijk van de wens en toepassing kan worden voorzien van diverse apparatuur waaronder kaartlezer, intercom, card collector, videofoon etc. Door de toepassing van RVS is de UniverZuil ook vooral geschikt voor buiten gebruik.

Kunstobject beveiliging "GuArtNet"

GuArtNet is de jongste generatie van een systeem dat specifiek ontwikkeld is voor het, juist ook overdag, bewaken van kunstobjecten. Middels compacte units met unieke sensortechniek wordt aanraking of beweging van het object gedetecteerd. De nieuwste generatie van dit systeem is gebaseerd op een innovatief, zelf organiserend, communicatieplatform dat ongekende nieuwe mogelijkheden biedt. Compact, individueel instelbaar, autonoom, betrouwbaar, volledig draadloos en flexibel te beheren.

Automatic Signal is, naast de eigen producten GuArtNet en Univerzuil, vooral actief als system integrator en levert, installeert, integreert en onderhoudt o.a. Inbraakbeveiliging, Brand-/Ontruimingsinstallaties, Camera observatie en registratie, Toegangscontrole, Lockerkasten, Kaartmanagement, Intercom/Videofoon, Security management en Mechanische beveiliging.

-Einde persbericht-

Voor de redactie

Over Automatic Signal
Automatic Signal Rijsenhout BV (ASR) is al sinds 1957 actief met het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. Door technische creativiteit, hoge kwaliteit en servicegerichtheid werd een prominente positie op de Nederlandse beveiligingsmarkt verworven en deze wordt nog steeds bekleed.

Met onze unieke ´in huis' engineerings-/productiefaciliteiten à©n eigen installatiecapaciteit realiseren wij al meer dan 50 jaar "maatwerk" beveiligingssystemen voor een breed scala van klanten, vooral in het midden- en hoge risicosegment.

Voor meer informatie: www.automaticsignal.nl

Contactgegevens:
Automatic Signal B.V.
Barbara Salem - Jongerius
+31 297 230 154
[email protected]
www.automaticsignal.nl