(Persbericht) Het online verkopen van de auto via internet wordt steeds populairder. auto verkopen site AutoVerkopenService.nl speelt hier op in door consumenten de mogelijkheid te geven 24 uur per dagen 7 dagen per week hun auto gratis te laten taxeren. Nieuw is dat hun telefonische klantenservice nu ook 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar is.

Dat deze dienstverlening in een behoefte voorziet blijkt wel uit het feit dat er al meer dan 350.000 auto's zijn getaxeerd en er dagelijks tientallen verkocht worden via auto verkopen site AutoVerkopenService.nl aan de bij hun aangesloten officiele autobedrijven.

Auto verkopen voor de beste prijs
Doordat alle autotaxateurs uit het uitgebreide netwerk van Auto Verkopen Service een bieding kunnen uitbrengen, en ook daadwerkelijk tegen elkaar opbieden, wordt de beste verkoopprijs gerealiseerd.

Auto verkopen in heel Nederland
De autobedrijven uit het netwerk van auto verkopen site AutoVerkopenService.nl zijn gevestigd in heel Nederland en zijn ook zeer divers als het gaat om de gevraagde merken en modellen. Er zijn kopers voor zeer jonge exclusieve auto's, maar bijvoorbeeld ook voor een auto van 15 jaar oud zonder geldige APK keuring. Door dit uitgebreide netwerk is er voor elke mogelijke auto een goede koper te vinden.