Delft, 20 april 2009-04-19

Avensus en Motorola sluiten samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Highgrade secured Wireless oplossingen. Tevens lanceert Avensus een van deze oplossingen onder de naam 3-PACK.

De doelgroep voor deze oplossingen is vooral de markt Openbare Orde en Veiligheid (OOV-markt) en daarbinnen specifiek voor outdoor verbindingen.
Avensus Delft heeft haar portfolio uitgebreid met de EWLAN oplossingen van Motorola, voor binnen -en buitengebruik.

Organisaties werken in een turbulente, complexe en mondiale markt. Ze hebben behoefte aan realtime en betrouwbare informatie en willen totale controle en beheersbaarheid leidend tot een normeerbare en veilige omgeving.

In het verleden was gebruik van WiFi, mede door de slechte beveiligingsmogelijkheden, taboe voor de overheid. De beveiligingsautoriteiten vonden WiFi (terecht) niet veilig genoeg om geclassificeerde informatie over te versturen.

De samenwerking tussen Motorola en Avensus Delft brengt hier verandering in met de introductie van 3-PACK. Dit is een oplossing die het radiodeel zeer streng beveiligd met à¢â‚¬à…“Airdefence en à¢â‚¬à…“WIPS., Security management die het beste uit alle werelden combineert, de RFS7000-GR heeft FIPS 140-2 certificering en EAL4 een certificerings aanvraag. Ditzit in de laatste fase van certificering. De data zelf wordt encrypt met Datacryptors van Thales e-Security het standaardpakket van Avensus Business Unit Delft. De gebruikte Datacryptors zijn FIPS-140 en Common Criteria (EAL-4+) gecertificeerd.

Ter complementering wordt gebruik gemaakt van oplossingen van Riverbed voor het optimaliseren van de applicaties, zodat besparing van bandbreedte tot zeker 70% mogelijk is.

De officiële introductie zal plaatsvinden met een live demo op het buitenterrein tijdens de IVVP2009 van 13 t/m 15 mei. Kijk voor meer informatie op: www.ivvp.nl Er zijn beperkt kaarten verkrijgbaar bij Avensus.

Voor meer info en real demo kunt u contact opnemen met ons kantoor in Delft. Telefoonnummer:015-2698200 of mailen naar:, [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular