Apeldoorn, 22 september 2009 Axxist Security Solutions heeft overeenstemming bereikt met de curator om de activa van PC Safe over te nemen. PC Safe was onder andere distributeur van DeviceLock, SecurStar, SafeNet en Spectorsoft. à¢â‚¬à…“We hebben al de nodige ervaring als het gaat om Security, zegt Herko Wegter, directeur van Axxist Security Solutions. à¢â‚¬à…“De technologisch hoogwaardige producten van PC Safe vormen echter een welkome aanvulling op ons portfolio. Wij zijn dan ook erg tevreden met de overname van de activiteiten van PC Safe.

Onlangs werd al overeenstemming bereikt met DeviceLock, een vooraanstaand leverancier van End Point Security, om het distributeurschap voor de Benelux over te nemen. à¢â‚¬à…“Wij zijn heel blij dat wij snel tot een overeenstemming zijn gekomen met DeviceLock, aldus Wegter. à¢â‚¬à…“Ook DeviceLock onderkent de kwaliteiten van Axxist en vertrouwt er op dat wij het reseller netwerk kunnen uitbreiden. Binnen à©à©n week hebben wij al een aantal resellers aan ons weten te binden.

####

Axxist Security Solutions
Axxist is sinds 1987 actief in de ICT branche en partner van vele A-merken op het gebied van hardware en software. Daarnaast beschikt Axxist over gecertificeerde medewerkers in alle disciplines die uw bedrijfsvoering en automatisering adequaat kunnen ondersteunen. Axxist wil dà© totaaldienstverlener zijn voor uw werkplek.
Sinds augustus 2009 hebben wij de activiteiten van PC Safe overgenomen als distributeur en VAR voor vooraanstaande Security producten. Informatie over onze producten vindt u op : www.security-solutions.nl

Voor meer informatie:
Axxist Security Solutions
Herko Weger
Telefoon: 055 522 35 48
E-mail: [email protected]
www.security-solutions.nl

Website: http://www.security-solutions.nl