(Persbericht) Son, 27 augustus. B-Port Care, systemintegrator, dienstverlener en detacheerder in Medische IT-oplossingen, heeft een samenwerkingsverband getekend met distributeur HPS Industrial, voor levering van Arbor-oplossingen binnen de Zorg.

De Medical Computing producten van Arbor zijn speciaal ontworpen voor de Zorg. Met de specialistische, medische computers voorzien van onder andere touchscreen, internet, communicatiemogelijkheden, bieden B-Port en HPS de Zorg meer flexibiliteit en mobiliteit. Voor de gebruiker (arts/verpleger) geldt dat zij bijvoorbeeld eigen applicaties kunnen raadplegen, hierbij medicijnen kunnen scannen, terwijl zij tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de communicatiemogelijkheden.

Om ondermeer geauthentiseerde login mogelijk te maken heeft Arbor toegangsmogelijkheden middels card- en chipreader alsmede RFID, die optioneel bij de Arbor producten geïntegreerd kunnen worden.

B-Port is voor haar divisie B-Port Care lange tijd bezig geweest met het zoeken naar een ondersteunende partner die een lang bestaansrecht kent en goede referenties bezit. HPS heeft een lange staat van dienst en is sinds de oprichting in 1993 sterk ontwikkeld, zodat zij inmiddels tot de grotere spelers behoort. De samenwerking met HPS betekent voor B-Port een grotere zekerheid. Niet alleen vanwege het hoge kennis- en serviceniveau van HPS, maar ook vanwege de erkenning binnen de branche.

Met de keuze voor de producten van Arbor en de samenwerking met HPS geeft B-Port een grote invulling aan de behoefte voor het leveren van flexibele oplossingen binnen de Zorg en ondermeer eigen kennisverbreding. De bundeling van de specialistische medische producten van Arbor en de ruime medische ervaringen van zowel HPS als B-Port Care, zorgt voor een serieuze partner binnen de Zorg.

________________________________________

Over B-Port:
Vanuit het doel en de ambitie om klanten te voorzien in kwalitatief hoogwaardige, specialistische en kostenefficiënte ICT oplossingen en services is de organisatie B-Port ontstaan. Door het samenvoegen van verschillende bedrijven met een proven trackrecord binnen de markt en diverse specialismen gecombineerd met een eenduidige visie, strategie en no-nonsense instelling, is B-Port in staat om de best mogelijke oplossing en service te leveren. B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, care oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services.

B-Port biedt u toegang tot zekerheid in oplossing en service! Meer informatie is te vinden op www.b-port.nl.