(EMEA Persberichten)

Tilburg, 19 juli 2010 - ACES Direct, de toonaangevende onderneming op het gebied van ICT oplossingen, is genomineerd voor de trofee Beste Ondernemers Visie van de JuniorKamer Hart van Brabant .

De BOV trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit Midden Brabant met een bijzondere ondernemersvisie op een wisselend thema. Het thema van de BOV trofee 2010 is ´Klaar voor de toekomst‘˜. Kanshebbers op de overwinning zijn bedrijven die volgens de vakjury beschikken over een duidelijke visie of strategie voor de komende jaren. Bijvoorbeeld door middel van innovaties, innovatieve producten, het aanboren van nieuwe markten of door tijdig te anticiperen op toekomstige marktontwikkelingen.

Tom Coehorst, directeur van ACES Direct: à¢â‚¬Å“We voelen ons zeer vereerd met de nominatie. Het is echt een bevestiging van het pad dat we aan het bewandelen zijn. Door continu aandacht te hebben voor onze positie op de markt weten we precies waar we als organisatie staan. Alleen zo kunnen we doelen stellen voor de toekomst en die ook realiseren. Zonder doelen lukt dat nietà¢â‚¬. De innovatieve ACES-aanpak heeft recent al geleid tot verlenging van de ISO 9001:2000 certificering.

Op donderdag 4 november maakt de vakjury de winnaar van de felbegeerde BOV trofee bekend.

Over ACES Direct

ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via www.acesdirect.nlworden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt bedrijven, non-profit organisaties alsmede overheidinstellingen hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.