Op 8 september 2009 organiseert het European Pricing Platform een training rond de ´Value Calculator´, een value-based pricing tool. Deze interactieve en praktische training gaat door op het Domein Martinus te Antwerpen.

Wat is waarde? Kun je het meten? Wat zijn uw producten en diensten eigenlijk waard voor uw klanten? Het is de dag van vandaag enorm belangrijk om de waarde van een product of dienst voor klanten aantoonbaar te maken. De druk op de prijzen is voor iedereen voelbaar. Waarde moet kunnen gedemonstreerd en vastgelegd worden, zodat men zich kan onderscheiden van de belangrijkste concurrent
Customer Value Management richt zich op het verzamelen en analyseren van gegevens om zo de superieure waarde, die producten leveren aan klanten, in harde euro´s aan te tonen.
Eà©n van de tools die daarvoor gebruikt wordt, is de ´Value Calculator´.

Bert Willemsen (Managing Director) and Peter Pollemans (Managing Consultant) van ´Orange Orca´, laten u a.d.h.v. een case study kennis maken met de basisprincipes van de ´Value Calculator´ en leren u ´Customer Value management´ toe te passen door middel van customer value models.
Mis deze kans niet, schrijf je nu in!

Praktische informatie
Plaats : Domein Martinus, Sniederspad 133, 2980 Halle-Zoersel, België
Datum : 8 september 2009 van 09:00 tot 17:30
Prijs : Deelnemers van het European Pricing Platform betalen à¢à¢â‚¬Å¡¬ 652,00 excl. BTW. Niet-deelnemers betalen
à¢à¢â‚¬Å¡¬ 725,00 excl. BTW.
Voor verdere informatie of inschrijvingen: Bel Lien Van Tieghem:+32 (0) 51 320 372 / [email protected]
Website voor informatie :
http://www.pricingplatform.eu/site/public/trainings.asp

Het European Pricing Platform is dà© on- en offline ontmoetingsplaats voor prijsbeslissers in een breed scala aan sectoren. Het interactief delen, vergaren en ontwikkelen van pricing kennis staat centraal.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular