UDEN, 26-11-2008 -- Sinds kort is het mogelijk voor trotse ouders om een profiel voor hun baby aan te maken. Op dit profiel kunnen foto's en video's worden toegevoegd. Daarnaast heeft het profiel een gastenboek voor de bezoekers. Het voordeel van een profiel voor uw baby is dat deze later altijd online terug kan kijken naar zijn of haar babyfoto's en de daarbij behorende reacties.

Wat babynow zo bijzonder maakt ten opzichte van vele andere online communities is dat het een uiterst uitgebreide, en tevens gebruiksvriendelijke website is.

De foto's die op het profiel worden toegevoegd kunnen in albums worden geplaatst. Deze albums zijn met een druk op de knop zelf toe te voegen en te verwijderen. Daarnaast kunnen bezoekers reacties sturen op foto's en met een cijfer de foto beoordelen.

Het gastenboek is bereikbaar voor zowel leden als gasten. De berichten kunnen zelf via het beheerpaneel verwijderd worden indien nodig.

Om alles naar eigen smaak in te richten kan er gebruik worden gemaakt van het designpaneel. Hier kan het profiel geheel aangepast worden met de kleuren die u als lid wenst te hebben.

Babynow streeft ernaar om de grootste online baby community te worden en zal daarom ook niet stil blijven zitten!

Bron: http://babynow.nl