(Persbericht) Babywalz meldt dat haar webshop vanaf nu volledig toegankelijk is voor de Nederlandse jonge ouder. De website www.baby-walz.nl is volledig aangepast met Nederlandstalige klantenservice en uitgebreide productinformatie. Bij babywalz vindt je het grootste aanbod positiekleding in Nederland. De babyspecialist maakt nu ook jonge Nederlandse ouders het leven zo comfortabel mogelijk.

Het grootste assortiment positiekleding van Nederland
Dankzij babywalz hoeft je garderobe positiekleding(http://www.baby-walz.nl/Zwangerschapsmode/group/55053/L/3/Zwangerschapsmode.g55053.0.html) niet kleiner of minder leuk te zijn dan de gewone garderobe. In de webshop van de babyspecialist is het grootste assortiment positiekleding van Nederland te vinden. Een zeer ruim assortiment attractieve positiekleding en praktische accessoires voor de zwangerschap van vele betrouwbare merken tegen gezinsvriendelijke prijzen.

Alles voor jonge ouders
Naast positiekleding heeft babywalz nog veel meer producten voor de jonge ouder. Het totale assortiment bevat meer dan 25.000 artikelen. Het begint bij positiekleding en gaat via babykleding (http://www.baby-walz.nl/Babymode/group/55084/L/3/Babykleding.g55084.0.html) en -benodigdheden door tot enerverend kinderspeelgoed (http://www.baby-walz.nl/Speelplezier/Kinderspeelgoed/group/55248/L/3/kinderspeelgoed.g55248.0.html). Babywalz is aanwezig gedurende de gehele babytijd; vanaf de eerste dag zwangerschap tot de kinderen opgroeien en naar school gaan. Dit aanbod is vanaf nu volledig beschikbaar in Nederland. Hiervoor is de webshop aangepast met Nederlandstalige klantenservice en uitgebreide productinformatie.

Het gemak van babywalz
Om bij babywalz te bestellen hoef je het huis niet uit. Babywalz is Europa‘˜s postorderbedrijf nummer à©à©n voor het jonge gezin en in Duitsland à©à©n van de grootste online baby webshops. Dat brengt gemak voor de jonge ouder die vaak huisgebonden is. De missie van babywalz is jonge ouders het leven zo comfortabel mogelijk maken, daar zet zij haar jarenlange ervaring voor in. De missie geldt nu ook in Nederland. Jonge ouders vinden alles wat zij wensen en nodig hebben op http://www.baby-walz.nl.