Op vrijdag 12 september organiseert Camedy Group alweer de vijfde editie van de ´Bad Habits Camedy Night´. Deze gratis stand up avond in Leiden vindt plaats in Bad Habits International Pub. Diverse winnaars van cabaret en stand up wedstrijden hebben hier al gestaan. En het ziet er naar uit dat er nog vele gaan volgen de komende maanden.

De Leidse organisatie Camedy Group biedt de komediant namelijk meer dan alleen het podium van Bad Habits. Alle optredens worden namelijk opgenomen en op www.camedy.nl geplaatst. à¢â‚¬Å“In korte tijd zijn eerdere filmpjes al tegen de duizend keer bekeken en dat terwijl we nog geen half jaar bestaanà¢â‚¬ vertelt Edward, à©à©n van de oprichters van Camedy Group. à¢â‚¬Å“We merken dat het initiatief enthousiast wordt ontvangen en komedianten begrijpen dat het gratis promotiemateriaal is voor henà¢â‚¬, aldus Jeffrey van den Berg, de andere oprichter van Camedy Group.

Het materiaal op internet laat zien waartoe een komediant zoal in staat is. Voor de onbekendere komediant is het een mooie mogelijkheid om zich te laten zien aan een breder publiek. Voor de bekendere komediant is het een uitgelezen mogelijkheid om nieuw materiaal te testen en ouder materiaal aan een groter publiek ten toon te stellen.

Om de volledige optredens te zien moet men gewoon naar à©à©n van de Bad Habits Camedy Nights komen natuurlijk. Deze worden elke tweede vrijdag van de maand gehouden. Er kan dan vanaf 21.30 uur gelachen worden in Bad Habits International Pub in de Pelikaanstraat in Leiden.

Kijk voor meer informatie op www.camedy.nl

=================================================================================
(einde persbericht)
Noot voor redactie:
Voor meer informatie
Jeffrey van den Berg (mede-oprichter)
Telefoon: 06-13094988
[email protected]
www.camedy.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular