De Klussenier Richard Jelierse

Maak ook een exclusieve ballonvaart voor twee personen in De Klussenier Heteluchtballon. Het is een unieke ervaring die u wordt aangeboden door uw eigen Klussenier en De Klussenier-organisatie. De volgende spelregels worden gehanteerd.

Elke klant die in de maanden mei, juni en juli 2010 een badkamer door De Klussenier laat installeren, ontvangt gratis twee plaatsen in De Klussenier Heteluchtballon. Het gaat om een factuurbedrag van minimaal 6.000 euro inclusief BTW.

Alle getekende opdrachten tot eind juli komen automatisch voor dit arrangement in aanmerking. Ook wanneer de installatie bijvoorbeeld in september plaatsvindt, maar de getekende offerte heeft een datum van và³à³r 1 augustus 2010, kunt u gebruik maken van dit exclusieve arrangement.

U als klant hoeft geen actie te ondernemen want De Klussenier zorgt dat u geïnformeerd wordt over de opstapplaats, de procedures enz. Kortom alles om het tot een onvergetelijke ervaring te maken.

De ballonvaarder en zijn team zijn professionals in het bezit van alle diploma's, vergunningen en verzekeringen.

Wij behouden ons het recht voor opstapplaats en datum te bepalen. Wanneer een ballonvaart wegens de weersomstandigheden geen doorgang kan vinden, wordt een nieuwe datum vastgesteld. Er wordt waar mogelijk rekening gehouden met vakanties en uw wensen. Uiteindelijk wordt een datum vastgesteld die bindend is. Kan een klant dan niet dan is het hem vrij de plaatsen aan iemand anders te schenken.

Elke ballonvaart moet aangemeld worden bij de Rijks Luchtvaart Dienst. Het vergunningenstelsel is in 2010 ontzettend aangescherpt en wanneer niet van vaste plaatsen met een permanente vergunning wordt opgestegen, kan de benodigde vergunning soms wel twee maanden op zich laten wachten. Wij willen de vaarten zoveel mogelijk van vaste opstapplaatsen laten plaatsvinden. Op die manier hoeft u geen maanden te wachten op uw eigen ballonvaart.

In het geval deze spelregels niet voorzien, wordt de beslissing door de directie van Het KlusHuis Nederland B.V. genomen en deze is bindend.