Badkamer & tegels is een digitaal badkamermagazine dat maandelijks verschijnt en bedoelt is om de lezer te inspireren en te informeren over sanitair, productnieuws, tegeltrends, interieurdesign, ontwerpers en andere interessante interieur wetenswaardigheden.

Het betreft een à¢â‚¬Å“levendà¢â‚¬ magazine omdat het gebruik maakt van allerlei ondersteunende multimediatechnieken zoals video, flash en directe koppelingen met aanvullende informatie d.m.v. een à¢â‚¬Å“boeksymboolà¢â‚¬. Bij interesse opent u met een muisklik een nieuw bladermagazine dat aanvullende productinformatie bevat zodat u gericht, duidelijk en gemakkelijk van alle benodigde informatie wordt voorzien.

Het magazine wordt ondersteund door de website www.badkamerentegels.nl waar naast veel badkamerdocumentatie ook een badkamerideeënboek is opgenomen met ruim 700 inspirerende foto‘˜s van badkamers of toiletten die allemaal daadwerkelijk in Nederland zijn gerealiseerd.

Het magazine wordt gratis, via e-mail, aan geregistreerde abonnees toegezonden. Gratis abonnementen via www.badkamerentegels.nl

Voor een voorbeeld van ons magazine klikt u hier

 

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular