Ede 13 juli 2009 Bouwbedrijf Ballast Nedam kiest definitief voor CTB CRM. CTB CRM gaat samen met CRM Partners bij Ballast Nedam de CRM oplossing CTB CRM implementeren, gebaseerd op Microsoft Dynamicsà¢à¢â‚¬Å¾¢ CRM.

CTB CRM is leverancier van en specialist in wereldstandaard Microsoft Dynamics CRM en maakt CTB CRM uniek met de door de klant zelfstandig in te richten add-ons. CRM Partners implementeert en beheert Microsoft Dynamics CRM systemen in de enterprise
markt. Samen dragen zij zorg voor de technische realisatie en implementatie van het traject. Een intensieve samenwerking en flexibiliteit van beide partijen zorgt ervoor dat Ballast Nedam optimaal kan profiteren van de expertise en kennis van de organisaties.

De livegang van CTB CRM voor 220 gebruikers staat gepland voor augustus 2009. Jan Paul Seijlhouwer, ICT Manager Ballast Nedam, zegt: à¢â‚¬à…“Hoewel Microsoft Dynamics CRM op zich zelf een goed werkende oplossing biedt, verwachten wij met het gebruik van de add-ons van CTB meer overzicht en vooral meer inzicht te krijgen. Peter Jan Smit, directeur CTB CRM, is tevreden over de samenwerking tussen alle partijen. à¢â‚¬à…“Door het gebruik van CTB CRM en de add-ons neemt Ballast Nedam een voorsprong op de concurrentie. Ik zie een voorspoedige samenwerking tegemoet.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular