Arnhem, 15 december 2009 - Platform ELFA heet voor de twaalfde maal in 2009 een nieuwe deelnemer welkom. Het nieuwste lid is BancTec BV uit Nieuwegein, specialist op het gebied van onder meer geautomatiseerde factuurverwerking. Met Indocs breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Over BancTec
BancTec levert wereldwijd innovatieve producten en diensten op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Outsourcing (BPO). Met ca. 2.550 medewerkers in veertien landen helpt BancTec haar klanten met geïntegreerde oplossingen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Vooral in informatie-intensieve sectoren, zoals financiële dienstverlening, overheid, transport en zorg. Sinds de oprichting in 1972 zijn de oplossingen van BancTec al in meer dan vijftig landen ingezet en registreren en verwerken haar systemen dagelijks meer dan vijftig miljoen documenten.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Ministerie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

________________________________________

Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen met Pieter Kwant.
U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]

Platform Elektronisch Factureren
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM

www.platformelfa.nl
[email protected]