(Persbericht) Almere, 24 november 2011 Banenmatch, de grootste gratis vacaturesite van Nederland, en neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, behalen samen succes. In 2011 vonden 150 sollicitanten de vacatures van neomax via Banenmatch. Hiervan heeft neomax 11 sollicitanten na een streng werving- en selectietraject aangenomen. Hierdoor werd een conversie van 9 procent behaald met een investering van €2200,-.

à¢â‚¬Å“Banenmatch is voor ons een belangrijke partnerà¢â‚¬, aldus Stephan Bosman, directeur van neomax. à¢â‚¬Å“Zij onderscheiden zich van andere vacaturebanken door hun goede segmentatiemogelijkheden en sterke aanwezigheid op social media. Bovendien is het verdienmodel van Banenmatch erg transparant. Het plaatsen van vacatures en zoeken naar kandidaten is gratis. Voor de betaalde direct mailings gericht op onze doelgroep, krijgen we van te voren al inzicht in het aantal sollicitanten dat verwacht wordt. Zo weten we precies wat we per sollicitant betalen. Bovendien denkt Banenmatch graag met ons mee over nieuwe manieren om de kandidaat te bereiken.à¢â‚¬

Gilbert van Straalen, directeur van Banenmatch: à¢â‚¬Å“Het is onze focus om continu te innoveren en mee te denken met de klant over hoe hij kandidaten het best kan bereiken. Eind 2011 lanceren wij bijvoorbeeld de Social CV functionaliteit, hiermee kunnen kandidaten een filmpje uploaden, recommendations toevoegen en links maken naar hun social media pagina‘˜s. Onze snelle groei en continue innovatie heeft ervoor gezorgd dat wij de grootse vacaturesite van Nederland zijn geworden.à¢â‚¬

Zowel neomax als Banenmatch zijn onlangs beloond voor hun goede bedrijfsvoering. Neomax won met haar omzetgroei van 124% van 2008 tot en met 2010 een FD Gouden Gazelle Award en is hiermee à©à©n van de snelst groeiende ondernemingen. Banenmatch haalde de top drie van de Sprout Challenger 50 voor de meest uitdagende ondernemers van Nederland.

--------------------
Over Banenmatch
Banenmatch is dà© grootste vacaturesite van Nederland. Dagelijks vinden kandidaten hier meer dan 28.000 verschillende banen van meer dan 3.500 verschillende werkgevers. De vacaturesite is voor zowel werkgevers als werknemers eenvoudig en toegankelijk. Banenmatch stelt zich ten doel een zo groot mogelijk deel van de arbeidsmarkt en het aanbod op de site bij elkaar te brengen. Omdat bij Banenmatch ook de werkgever gratis zijn vacatures kan plaatsen vinden kandidaten hier niet alleen een heel groot aanbod, maar met name ook een heel breed aanbod van vacatures. Van administrateur, tot slager en van IT‘˜er tot directeur. Dit beleid zorgt ervoor dat op Banenmatch inmiddels bijna 30.000 vacatures en ruim 70.000 CV‘˜s te vinden zijn. De site heeft 450.000 unieke bezoekers per maand die samen ruim 2.000.000 pageviews genereren. Voor meer informatie: www.banenmatch.nl.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730