Banentop.nl het kan sneller en voordeliger

Jerome Korsten is zijn bedrijf gestart in een dieptepunt van de markt en is gegroeid met banentop.nl naar eigen positie in de online vacaturemarkt. Banentop.nl is de online vacaturebank die zich voornamelijk richt op direct solliciteren op een passende vacature. Met de gedachte dat mensen meer zijn dan een CV focust Banentop.nl zich op solliciteren. Met deze strategie slaat banentop.nl een andere weg in dan de huidige logge bestaande concurrerende online vacaturemarkt.

Altijd bereikbaar

Een auto, een goed gesneden pak en een laptop. Als beginnend ondernemer ben je altijd bereikbaar. Althans, als hij niet op school zit. Want naast het bedrijf dat hij runt studeert de jonge ondernemer ook nog ´gewoon‘˜ deeltijd commerciële economie aan het Avans college in Breda. Op maandag van half 3 tot half 10 in de schoolbanken en voor de rest een volle week op kantoor aanwezig.

Jerome Korsten is begonnen op 20 jarige leeftijd na zijn werkervaring bij een werving en selectie bureau in Breda, waar men actief gebruik maakt van de landelijke online vacaturebanken. Mede door die ervaring te hebben heeft Jerome banentop.nl opgezet omdat hij vond dat het duidelijker, betaalbaarder en doeltreffender moest kunnen.

Banentop.nl is geen cv bak, maar sollicitatie gericht!

Bij elk van de grote banensites zou dat helaas betekenen dat je bijna kansloos bent om een leuke nieuwe baan te vinden. Bij hen draait alles namelijk om c.v's, niet om de persoon achter de c.v. Bij Banentop.nl ben je meer dan een cv. Zo kun je laten zien wie je echt bent. Dus; voel je je meer dan alleen een c.v.? Surf dan meteen naar Banentop.nl voor banen in elke sector binnen heel Nederland.

Banentop.nl pakt het anders aan. Bij Banentop.nl zoek je namelijk naar een leuke vacature en kun je meteen solliciteren. Direct solliciteren bij de werkgever, dat is volgens banentop.nl de oplossing. Het meteen solliciteren op een vacature is als kandidaat zijnde veel persoonlijker. Anderzijds voor de werkgever veel interessanter omdat hij een reactie krijgt van een geïnteresseerde werkzoekende. Niet afwachten tot je uit de CV database geplukt wordt, maar meteen bij je mogelijk aanstaande werkgever solliciteren. Daarnaast is het een stuk voordeliger dan de grote vacaturebanken. Banentop.nl is een prijsvechter met maar à©à©n doel: De Nederlandse vacaturemarkt veroveren.

No cure no pay

Banentop.nl biedt ook een no cure no pay formule als een van de eerste in de online vacature markt. De werkgever krijgt de mogelijkheid om gratis zijn vacatures te plaatsen waarbij wordt afgerekend per sollicitatie op de desbetreffende vacature. Hierdoor beschikt banentop.nl over een uniek resultaat gericht concept.

Op 8 Maart begint banentop.nl een nieuwe landelijke radiocampagne op SlamFM. Op dit moment telt banentop.nl dagelijks meer dan 2.000 bezoekers en dat wordt alsmaar meer. Daarnaast beschikt Banentop.nl op dit moment over 5.000 vacatures en krijgt er elke dag 145 bij en ook het aantal cv‘˜s wordt steeds maar groter. Oftewel: Het bedrijf is groeiende!