De afgelopen jaren werd het werken met de computer ieder jaar ingewikkelder. Niemand heeft daarom gevraagd  en iedereen klaagt er over. Nu begint de nieuwe trend in Nederland om de computer eenvoudiger te maken. Twee doorgewinterde ontwikkelaars besloten om computers te maken waar de klanten wèl om vragen. Dus gemakkelijk te bedienen, veilig surfen op het internet en eigenlijk het meest belangrijk, een computer die het blijft doen.

Het ingewikkelde besturingssysteem Windows is teruggebracht tot zijn essentie. Knoppen die niet nodig zijn, zijn weggelaten. Maar op de achtergrond blijft Windows wel gewoon zijn werk doen.
Het PC Basic concept
Het jonge bedrijf PC Basic komt met deze nieuwe aanpak na een uitvoerige analyse van hun doelgroep: ‘De grote groep mensen die alleen een aantal eenvoudige programma’s wil gebruiken’. Mensen die niet geïnteresseerd zijn in de techniek van een computer, maar net als bij een auto het stuur in handen willen hebben en hun voeten op de pedalen. Wat er onder de motorkap gebeurt laten zij graag over aan de garage. Hun grootste ergernis is dat de computer het op onverwachte momenten laat afweten zonder dat duidelijk is wat er fout is gegaan. Goede raad en hulp is dan meestal niet voorhanden, of duur en altijd erg tijdrovend.

PC Basic heeft daarom gekozen voor computers met onderdelen waarvan zeker is dat zij goed op elkaar zijn afgestemd en die ook altijd goed blijven werken. Een service-monteur komt bovendien de computer bij de klanten thuis installeren en levert dus een werkend systeem af. Indien nodig worden de verbindingen bij de internetaanbieder ook voor aangevraagd en  volledig aangesloten. Vóór de installateur weggaat geeft hij uitleg over de werking en laat hij een handleiding, cursusboek en een tevreden klant achter.  Bovendien biedt PC Basic standaard 15 dagen niet-goed-geld-terug!

Beurs
Van 3 t/m 6 april 2008 staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van de beurs MID lifestyle! MID lifestyle is hét grootste 50+ event van Noord en Oost Nederland. Dit jaar zal het evenement voor het eerst plaats vinden in deze regio waar ruim een miljoen mensen in de doelgroep wonen! De doelgroep die over veel vrije tijd beschikken, die genieten van het leven en daarnaast flink wat te besteden hebben.

Dat een zo groot evenement in Zwolle kan plaats vinden is mede te danken aan de partners die MID lifestyle ondersteunen. Het evenement is in het Noorden van het land al zeer warm ontvangen!

U kunt er niet meer omheen MID lifestyle is de grootste beurs voor actieve 50+ers in Noord en Oost Nederland die u zeker niet mag missen!  Bezoek de beurs MID lifestyle! Van 3 t/m 6 april 2008. U vindt PC Basic in AA-Hal standnummer 313 tegenover het horecaplein en ervaar zelf
“de eenvoudige computer waar iedereen mee overweg kan!”

Voor verkoopadressen bij u in de omgeving of nadere informatie kunt u bellen met
0900 72 22742 of een bezoek brengen aan www.pcbasic.nl

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Noot voor de redactie

Foto’s
http://www.pcbasic.nl/pers/logo_groot.gif
http://www.pcbasic.nl/pers/logo_groot.jpg

De PC Basic organisatie
PC Basic is een jonge snelgroeiende onderneming. Het internet en computers hebben veel te bieden, voor iedereen. Maar het gebruik van computers is nu vaak ingewikkeld en onveilig. Wij willen dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik kan maken van de mogelijkheden die internet biedt. Om ons doel te bereiken hebben we de PC Basic ontwikkeld: makkelijk te bedienen, veilig, kant en klaar & onderhoudsvrij. De PC Basic is bijzonder geschikt voor startende computergebruikers en voor iedereen die een computer wil hebben die het gewoon moet blijven doen. Door het serviceabonnement kunnen wij volledig garant staan voor de werking en veiligheid van de PC Basic. Mocht er tijdens het abonnement onverhoopt ooit iets mis zijn met een PC Basic, dan zorgen wij binnen drie dagen voor reparatie of vervanging. Voor vragen over het aansluiten en gebruik van de PC Basic kunnen onze klanten terecht bij onze helpdesk, per telefoon of per e-mail. Om te zorgen dat iedereen met gemak aan de slag kan met zijn of haar PC Basic bieden wij natuurlijk ook installatie van onze systemen aan. 

Kernwaarden
Comfort en veiligheid
Blijvend functioneren
Eenvoudig bedienbaar
Voortdurende beveiliging
Groot gebruiksgemak
Geen Gedoe Garantie 

PC Basic B.V.
Dhr. G.V. de Vries
06 45 1800 80 en/of 035 54 267 27
www.pcbasic.nl
[email protected]

Adres:
Hermesweg 8
3741GP BAARN