Amsterdams boetiekhotel lanceert ontbijtbeleving met Vlaamsch Broodhuys

 

Het Amsterdamse Banks Mansion profileert zich sinds 2004 binnen de Amsterdamse hotellerie met een eigen, bijna excentriek idee over gastvrijheid. Het team van Banks Mansion serveert voortaan in ‘The Kitchen’ bij het ontbijt de ambachtelijk gebakken broden van het Vlaamsch Broodhuys, dit alles bij de kamerprijs inbegrepen.

Eerlijk, puur, lekker en gezond zijn de uitgangspunten van het Vlaamsch Broodhuys die voor Banks Mansion een inspiratie vormen voor deze innovatie. “Brood is de belangrijkste basis voor een authentiek en smakelijk ontbijt”, volgens Arwin Paulides, General Manager van het hotel. “Daarom is het vreemd dat veel hotels niet verder komen dan een dagelijkse boterham, standaard croissantje en een afgebakken baguette. En dan hebben we het niet eens over de prijs die hiervoor soms gevraagd wordt!”

 

Het brood van het Vlaamsch Broodhuys is uniek in zijn klasse en is niet voor niets te vinden in tal van bekende toprestaurants. Authentieke tarwerassen en een compleet ambachtelijk bereidingsproces dragen bij aan een geur en smaakbeleving die mensen enorm aanspreekt. Het assortiment bevat onder andere biologische varianten en zuurdesem brood.

 

Deze nieuwste ontwikkeling past uitstekend bij de totaalbelevenis van Banks Mansion. Eenmaal ontvangen in deze unieke Mansion voelen de gasten zich direct thuis aan de Amsterdamse Herengracht. In de warm gedessineerde Berlage ‘Living’ maken ze gebruik van alle services die bij de kamerprijs zijn inbegrepen zoals heerlijke appetizers en drankjes, internationale kranten, tijdschriften en internet. En vanaf nu start de dag dan ook nog eens met vers gebakken brood zoals het vroeger ooit bedoeld is geweest: authentiek is hierbij hip zonder hype te zijn!

 

Over Banks Mansion

Banks Mansion bevindt zich aan de Herengracht 519-525 in Amsterdam. Voor meer informatie over Banks Mansion en boekingen kunt u kijken op de website: www.banksmansion.nl of bellen naar 020-420 00 55.

Op http://www.carlton.nl/banksMansion/video/ treft u beelden aan die opgenomen zijn tijdens het ontbijt in Banks Mansion.