Dordrecht 25 mei 2009, Bardahl introduceert de BD-50. De universele kruipolie voor universele smering. Toepassingen zijn er te over. Zowel op het werk, in de werkplaats, voor de auto en thuis: Bardahl BD-50:
à¢â‚¬¢ verdringt vocht,
à¢â‚¬¢ smeert,
à¢â‚¬¢ reinigt en beschermt,
à¢â‚¬¢ bestrijdt en stopt roest
à¢â‚¬¢ verhindert piepen en knarsen.

Wat maakt Bardahl BD-50 bijzonder?
De eigenschappen:

Allereerst bevat het een mengsel van hoogwaardige oliën en Bardahl´s unieke à¢â‚¬à…“polaire aantrekkingskracht formule die zorgt voor een langdurige smering en bescherming. De unieke hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen hechten zich als het ware aan het metaal. Zo ontstaat een oliefilm op het metaal dat zorgt voor minder wrijving- en slijtage.
Tevens is de smeerfilm nagenoeg niet te doorbreken. Door z´n unieke samenstelling hecht BD-50 onder water en/of vocht, zodat de smeerfilm z´n werk kan doen en blijft beschermen. Door de unieke samenstelling hebben (sterke) condensvorming, bevriezing geen kans.

Daarnaast bevat Bardahl BD-50 speciale organische bestanddelen zodat ook de kleinste openingen bereikt worden. Naast deze kruipende werking bevat het product ook bestanddelen die bestaan uit oplosmiddelen, die oude neerslagen van gom, vernis en opgehoopte en verdroogde smeermiddelen oplossen en wegspoelen.

Tot slot zorgen antiroest en corrosie bestanddelen ervoor dat verdere roest- en corrosievorming wordt voorkomen.

Al deze eigenschappen maken Bardahl BD-50 uniek in zijn soort.

Artikelnummer 68302

www.bardahl.nl

OCD Nederland BV
Maxwellstraat 41
3316GP Dordrecht
Tel 078-6512322

R. Jonker