Dordrecht 17 juni, Bardahl introduceert een nieuw additief dat bacteriën en schimmels bestrijdt in de dieselbrandstof: Bardahl Diesel Anti Bacterie (DAB).
Vocht in brandstof is een groot probleem. Als dit in het brandstofsysteem terecht komt kunnen de gevolgen aanzienlijk zijn. Wanneer er te veel vocht in de brandstoftanks zit is de volgende stap de vorming van bacteriën en schimmels. Temperatuurschommelingen, vocht, donkere ruimtes zijn de ideale omstandigheden waar bacteriën en schimmels snel groeien. Als de bacteriën eenmaal in de opslagtanks zitten zullen ze uiteindelijk ook in het brandstofsysteem terechtkomen. De gevolgen kunnen groot zijn: bijvoorbeeld verstopte brandstoffilters, brandstofpompen die vastlopen.
Bardahl Diesel Anti Bacterie (DAB) is een doeltreffende Biocide speciaal ontwikkeld om dieselbrandstof te beschermen tegen bacteriën en schimmels.

Gebruik DAB en de stap erna
2 liter Diesel Anti Bacterie op 1000 liter dieselbrandstof als curatieve behandeling: wanneer er reeds een probleem is met bacteriën en schimmels en deze opgelost moeten worden.
Zijn de bacteriën en schimmels verwijderd en is dieselbrandstof schoon en moet de dieselbrandstof vrij blijven van vocht, bacteriën/schimmels? Dan is er Bardahl Diesel Combustion (BDC). Met Bardahl BDC heeft u een gegarandeerde en constante brandstofkwaliteit.

Artikelnummer 1243

www.bardahl.nl

OCD Nederland BV
Maxwellstraat 41
3316GP Dordrecht
Tel 078-6512322

R. Jonker