(Persbericht) Bardahl her-introduceert een oude bekende: Bardahl Instead of Lead GOLD. Een loodvervanger mà¨t octaan booster. Het aantal klassieke auto‘˜s en motoren groeit en daarmee de vraag naar loodvervangers. Ook Bardahl merkt dat. Dat is de reden dat Bardahl vanuit Amerika opnieuw Instead of Lead GOLD is gaan voeren.

Bardahl Instead of Lead GOLD voorkomt rechtstreeks metaal-op-metaal contact, wat overmatige slijtage veroorzaakt. Deze hoge-temperatuur bescherming wordt steeds in stand gehouden, wanneer deze loodvervanger aan de benzine wordt toegevoegd. Het voorkomt in loodarme en loodvrije benzine buitensporige slijtage aan klepzittingen en aan de oppervlakken van de cilinderkop.

Bijzonder aan deze loodvervanger met octaan booster is dat het octaangetal verhoogt wordt tot 5 punten, dit in tegenstelling tot wat er tot op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Instead of Lead GOLD verbetert de prestaties door het verminderen of elimineren van zogenaamde kloppen en/of pingelen dat onder andere veroorzaakt wordt door brandstof met een laag octaangetal.

Niet geschikt voor auto‘˜s die zijn voorzien van een katalysator.

Voeg Bardahl Instead of Lead GOLD toe bij iedere tankbeurt aan een volle tank brandstof. 1 Flacon is voldoende voor 80 liter benzine.

Artikelnummer 3010US
Inhoud 237ml

www.bardahl.nl
Tel 078-6512322

OCD Nederland BV
Maxwellstraat 41
3316GP Dordrecht
Tel 078-6512322

R. Jonker