Barendrecht Naar De Top voor Doe een Wens Stichting

voor kinderen met een levensbedreigende ziekte

Beklim de Mont Ventoux voor het goede doel. 08.08.2010

´Barendrecht naar de TOP‘˜ zal dit jaar op zondag 8 augustus 2010 op à©à©n dag tot drie maal de legendarische Mont Ventoux (1909m) beklimmen voor Stichting doe een Wens. Een deel van de deelnemers zal daadwerkelijk de Mont Ventoux 3 keer bedwingen. Niet iedere deelnemer zal beschikken over de benodigde conditie en het is dan ook niet verplicht om alle 3 de beklimmingen te doen. Uiteindelijk gaat het ons om de bijdrage aan Stichting doe een Wens. Het is prachtig om te ontdekken dat je je eigen grenzen kunt verleggen door te fietsen voor een ander. Of je nou snel, langzaam, ervaren of onervaren bent en je deze dag 1, 2 of 3 beklimmingen behaald, wat voorop staat is dat deze actie voor iedere deelnemer een topprestatie is waaraan absoluut geen onderling wedstrijdelement is verbonden. Vergeet niet dat: Iedereen die al aan deze actie begint, al een winnaar is!

Schrijf je nu in voor deze geweldige uitdaging voor elke fietser die op zoek is naar een sportieve prestatie en zich daarnaast graag wil inzetten voor het goede doel.

Wie niet zo sportief is aangelegd, maar toch zijn bijdrage wil leveren aan dit evenement dan bespreken graag met u wat u voor ons kunt betekenen. Niet alleen financieel kunt u iets voor ons doen, maar misschien kan uw bedrijf ons op een andere manier van grote waarde zijn. Wellicht kunnen wij hiermee uw bedrijf extra positief in de aandacht brengen.

Inschrijvingen & info
[email protected]
www.barendrechtnaardetop.nl - www.bndtop.hyves.nl

houd de website's in de gaten voor de benefietavond en Spinningmarathon