(Persbericht) Amsterdam 17 januari 2011, Amsterdamse Basketball Club, ABC, heeft ervoor gekozen om zijn bezoekers en supporters een kijkje te laten nemen in hun sporthal, de Sporthallen Zuid. In samenwerking met Alsofjeerbent.nl biedt ABC de mogelijkheid om via een virtuele panorama wandeling kennis te maken met the life & the game van de basketballers.

Alsofjeerbent.nl is een unieke speler op de Nederlandse markt, gespecialiseerd in Virtuele Panorama Wandelingen. De techniek aangeboden door deze onderneming, maakt het voor iedereen mogelijk om de ambiance van zijn of haar ruimte vast te leggen in een virtuele wandeling en of interactieve animatie.

Door de snelle verandering in de digitale media, is het voor een firma belangrijk om zichzelf in een korte periode optimaal te presenteren. Gaat het nu om een restaurant, een evenementen locatie of een hotel, iedere bezoeker is belangrijk en uw website is uw visitekaartje. Er is geen tweede kans voor een eerste indruk, met behulp van Alsofjeerbent.nl kan je in deze korte periode toch een positieve en sterke indruk achterlaten. Men kan alvast de sfeer proeven waardoor een prospect sneller klant wordt.

Piet Meijer, General Manager ABC Amsterdam, à¢â‚¬Å“Alsofjeerbent.nl onderscheidt zich zelf door zijn creativiteit, drive en passie. Met een 360 graden kijk in de zaken biedt Alsofjeerbent.nl voor elke onderneming unieke mogelijkheden. Dankzij de interactieve spelersprofielen zie je niet alleen hoe ons stadion eruit ziet, maar voelt het ook alsof je onze spelers echt kent. Alsofjeerbent.nl is zeker een aanwinst voor elke onderneming.à¢â‚¬

Ervaar het Alsof je er bentà¢â‚¬¦.nl

-Einde Persbericht-

Contactgegevens:
Barbara Salem - Jongerius
[email protected]
www.alsofjeerbent.nl