(Persbericht) Bavaria City Racing heeft een rit in à©à©n van de raceauto‘˜s gedoneerd aan het KinderOOGcentrum van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Met de aankoop van deze rit sponsort Ergra Low Vision, een van de vaste samenwerkingspartners van het ziekenhuis, dit centrum voor kinderen met oogheelkundige aandoeningen.

Bouw mee aan het KinderOOGcentrum
Ieder jaar bezoeken 20.000 kinderen de polikliniek van het ziekenhuis en worden 700 kinderen geopereerd door gespecialiseerde oogartsen. Het doel is om voor deze specifieke patiëntengroep, kinderen tot en met 14 jaar, alle oogheelkundige zorg te concentreren op à©à©n fysieke locatie in Het Oogziekenhuis: het KinderOOGcentrum. Daarbij wordt alles op de behoeften van het kind en de ouders afgestemd. Voor de opening in 2012 is echter nog à©à©n miljoen aan financiën nodig.

Bouwt u ook mee aan de toekomst van ´onze‘˜ kinderen? Uw donatie wordt op prijs gesteld op rekeningnummer 55.57.53.700. Meer informatie kunt u vinden op http://www.oogziekenhuis.nl/artikelen/kindercentrum.html

OOGbus op Familieplein
Tijdens de Bavaria City Racing staat de OOGbus van Het Oogziekenhuis Rotterdam op het Familieplein aan de Binnenrotte. Een aantal coureurs zal hun ogen na de race laten testen. En goed voorbeeld doet volgen, want laat u uw ogen ook even testen voordat u de auto weer instapt?