BCPI - Business Continuity Planners beantwoordt BCM gerelateerde vragen op haar nieuwe website.

Vooruitlopend op de introductie van de nieuwe multilingual versie van haar Baucis BCM Software heeft Business Continuity Planners haar website vernieuwd. U vindt nu veel meer inhoudelijke informatie over de Baucis BCM Methodiek, de Baucis BCM Software en de rapporten die daarmee beschikbaar zijn voor Business Continuity Managers en Business Continuity Officers.

Nieuw is ook de mogelijk om in de Q & A sectie van de website vragen op het gebied van Business Continuity Management of Business Continuity Planning te stellen. Antwoorden op deze vragen worden binnen enkele dagen, zonder vermelding van de vraagsteller, beantwoord.
Voorts zijn er mogelijkheden om gratis een voorbeeld BCM beleid aan te vragen, voorbeeld functieprofielen van een Business Continuity Manager of Business Continuity Officer of van een BCM Nulmeting.
Een nieuwe service is de mogelijkheid die organisaties wordt geboden om BCM inventarisaties in Excel uit te voeren welke vervolgens door Business Continuity Planners worden gestructureerd tot een samenhangend basisplan en geïntegreerd met best practice Crisis Management maatregelen.

Deze service stelt organisaties in staat om kennis te maken met de Baucis BCM Software, zonder die meteen te hoeven aanschaffen.
De organisaties die deze dienst afnemen ontvangen Business Management Rapporten (BMR) en het basis Business Continuity Plan.
Deze service kan worden gecombineerd met BCM Training Services en BCM Coaching Services van Business Continuity Planners.