Beats By Dre Pill en Executive komen er aan

Recentelijk zijn er twee nieuwe modellen van Beats By Dre in de verkoop gegaan. Althans in Amerika. In Nederland moeten we nog heel even wachten voordat deze nieuwe producten verkocht worden.

Wat zijn deze twee nieuwe produten en zullen ze de moeite zijn om aan te schaffen?

Beats Pill

De Beats By Dre Pill is de eerste bluetooth speaker van Beats. Deze draadloze speaker is compact en heeft een sterk geluid. Hij concurreert met andere compate bluetooth speakers zoals je jambox en de bose soundlink. Opvallend aan de pill is de vorm. De speaker zit er echt uit als een pil , of althans, een capsule. Hij is ook verrassend klein en past dan ook gemakkelijk in je hand.

Ondanks dat deze speaker erg compact is levert deze een krachtig geluid. In vegelijking met zijn concurrenten geeft deze speaker een harder volume.

De speaker is zo ontworpen dat als hem neer zet de speakers een klein beetje omhoog zijn gericht. Omdat bluetooth speakers als deze vaak op een lage ondergrond worden gezet zorgt dit er voor dat de speaker een iets voller geluid geeft.

Een andere vernuftige functie is dat de speaker automatisch uit gaat als hij 30 minuten niet gebruikt wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat deze leeg loopt wanneer je hem even vergeet.

Beats Executive

De nieuwe Beats by Dre executive is een stijvolle hoofdtelefoon meer gericht op professionele en serieuze gebruikers. De meeste hoofdtelefoons van Beats zijn ´falshy‘˜ en springen erg in het oog. Voor sommige mensen is dit gewoon iets te opvallend. Tewijl ze wel graag van het goede geluid zouden willen genieten.

Voor deze mensen is de Executive. De subtiele hoofdtelefoon die er evengoed prachtig uit ziet heeft een degelijk en zakelijke uitstraling.

Ook het geluid van deze hoofdtelefoon is afgestemd op de doelgroep. Deze heeft een meer helder geluid zonder de zware bass. Daardood is de Executive ook meer geschikt om naar bijvoorbeeld klassieke muziek te luisteren.

Benieuwd geraakt en wil je meer lezen over de pill en de executive?

Ga dan naar allesoverbeatsbydre.nl