Rotterdam, juli 2009 - Beauty Review is een uniek concept waarin bezoekers en leden samenkomen om cosmetica en beautyproducten te beoordelen en te vergelijken.

De website (www.beautyreview.nl / www.beautyreview.be) is ontstaan uit het gemis aan een goede Nederlandse vergelijkingssite voor beauty- en cosmeticaproducten. Geïnspireerd door het Amerikaanse MakeUpAlley werd besloten zelf een website te maken die overzichtelijker, completer en, nog belangrijker, toegespitst zou zijn op de Nederlandse en Belgische markt.

Bij Beauty Review staan de beoordelingen van consumenten centraal. Cosmeticaproducenten beloven je immers de wereld maar wat werkt nou echt? Welke mascara wordt het beste beoordeeld en kun je misschien beter een huismerk dagcrà¨me kopen dan à©à©n van een duurder merk? De antwoorden op deze vragen vind je op Beauty Review.

Beauty Review is van mening dat cosmetica en beautyproducten het beste beoordeelt kunnen worden door de consument zelf. De website is daarom volledig onafhankelijk en hoopt op die manier haar bezoekers te kunnen helpen met het vinden van het beste product.

Iedereen is welkom en de leeftijden van haar leden lopen dan ook zeer uiteen (14-70 jaar). Het is het doel van Beauty Review om, ongeacht de leeftijd van de bezoeker, het vinden van het juiste beauty product voor iedereen mogelijk te maken.

Het aantal leden en de website groeit iedere dag en Beauty Review is met meer dan 4200 reviews de grootste en meest geraadpleegde Nederlandse online database op het gebied van beauty en cosmetica.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeautyReview.nl via [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular