In het kort
Cosmetica vergelijker CosmOpinie.nl richt zich vanaf nu ook op mannen. Zo verschijnt morgen het eerste beautyblog geschreven door een man en hebben mannen nu ook hun eigen sectie beautyproducten op de site.

Volledige bericht
CosmOpinie.nl is nog jong maar heeft inmiddels al meer dan 1000 geregistreerde leden en een database met duizenden producten en reviews (productbeoordelingen door gebruikers).

Nu de industrie meer en meer cosmetica producten aanbiedt voor mannen, besloot CosmOpinie dat het tijd werd voor een eigen sectie op de website. Hier kunnen mannen producten toevoegen en beoordelen in de categorien scheren, gezichtsverzorging, douche&body en haarverzorging.

Ook lanceert CosmOpinie een nieuwe blog rubriek: MysteryMan. In deze rubriek zal een anonieme man ongeveer eens per maand een drietal mannencosmetica producten testen en hierover zijn eerlijke mening geven in een blog. Vandaag wordt de MysteryMan geintroduceerd aan de bezoekers, morgen verschijnt zijn eerste test blog over drie producten van Nivea for Men.

Noot voor de redactie | Niet voor publicatie
Voor meer informatie/beelden kunt u contact opnemen met:
Barbara de Jonge | [email protected]
of kijk op de contact pagina van CosmOpinie.nl

Website: http://www.cosmopinie.nl/weblog/nieuwe_rubriek_mystery_man.html

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular