Den Haag, 7 april 2010

Bedrijfskleding Koninklijke Schouwburg genomineerd voor Corporate Fashion Award

De bedrijfskleding van de Koninklijke Schouwburg, ontworpen door Company Fits, is genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2010, in de categorie Casual Corporate Wear.

Company Fits uit Apeldoorn heeft op basis van de nieuwe merkidentiteit van de Koninklijke Schouwburg een casual en representatieve kledinglijn ontworpen voor de medewerkers van de afdelingen Hospitality, Events, Techniek en Kaartverkoop & Informatie. Kenmerkend in deze kledinglijn zijn het gebruik van grote prints van het logo van de Koninklijke Schouwburg, het gebruik van de huisstijlkleuren in prints en materialen à©n de nieuwe pasvormen.

De Corporate Fashion Awards 2010 wordt uitgereikt op donderdag 15 april tijdens de vijfde editie van dit evenement. Company Fits heeft jarenlange kennis en expertise op het gebied van mode en textiel en levert bedrijfskleding waarbij naamsbekendheid, herkenbaarheid en representatief gekleed personeel de sleutelwoorden zijn. Vorig jaar wonnen zij de Corporate Fashion Award 2009 in de categorie Casual Corporate Wear voor de bedrijfskleding van Pathà©.

__________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal Koninklijke Schouwburg Events,
Cynthia Ringeling, manager Hospitality & Events, [email protected] of 070 356 53 48.