Werkgevers, werknemers en studenten vragen zich tegenwoordig niet meer af of het wel nodig is om Engels te leren. De vraag is eerder hoe het mogelijk is dit op de meeste effectieve manier te leren, met het oog op het zakenleven en eigen professionele doelstellingen. Met dit in gedachte heeft World Speaking een nieuwe leermethode ontwikkelt wat Engelse lessen gemakkelijker maakt.

World Speaking heeft inmiddels 29 jaar ervaring in de pedagogie van het taalonderwijs. De 10 jaar van ontwikkelingen op het gebied van e-learning heeft al vele taalprogramma opgeleverd en al veel cursisten succesvol opgeleid. Het nieuwe programma CyberTeachers® Campus vervult hiermee de behoeften om snel en goed Engels te leren op professioneel niveau.

Het programma werkt als een virtueel klaslokaal, waarbij de trainee door middel van e-learning lessen volgt en via een webcam contact heeft met zijn eigen leraar en indien gewenst- met medetrainees (verspreid over de hele wereld). Het leerprogramma biedt veel voordelen voor de trainee. Het werkt effectief, is flexibel in te delen en is bovendien vele malen goedkoper dan regulieren taalcursussen.

CyberTeachers® Campus past het leerprogramma meer aan aan de persoonlijke wensen en doelstellingen van de trainee. Het leerprogramma kan worden gericht op à©à©n van de 218 beroepen en kan worden afgestemd op individuele doelstellingen (bijvoorbeeld qua vocabulaire). De trainee heeft ook de mogelijkheid om eigen documenten aan te leveren om te behandelen tijdens de training.

CyberTeachers® Campus heeft drie niveaus om individueel aangepaste informatie te leveren en interactieve programma‘˜s te maken. Naast Engelse lessen, biedt World Speaking trainingen in 5 andere talen, met altijd een native speaker als leraar.

Voor meer informatie kan gekeken worden op de website van World Speaking, waar tevens het niveau wordt getest en waar men kan profiteren van gratis proeflessen.