(Persbericht) Beach event Rotterdam, bedrijfsuitje Rotterdam, vrijgezellenfeest Rotterdam, personeelsfeest Rotterdam, dames personeelsfeest, heren vrijgezellenfeesten Rotterdam, paintballen

BEACH EVENTS, BEDRIJFSUITJES, SEA EXPERIENCE, CITY EVENTS, TEAMBUILDING, VRIJGEZELLENFEEST, DAMES EN HEREN VRIJGEZELLENFEESTEN, SOLEX EN PAINTBALL PERSONEELSFEESTEN C&F SPORTING ROTTERDAM ZUID HOLLAND (Z-H).

BEACH EVENTS
Uw bedrijfsuitje op het strand, een vrijgezellenfeest met zee strand en lekker eten, van ribboot race tot zandkastelen bouwen. VLIEGEREN, BLOKARTEN, STERRENSLAG, BEACHVOLLEY teveel om op te noemen.

BEDRIJFSUITJE
Bent u op zoek naar een familiefeest, bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag? Sportief, onderhoudend, met een thema of een swingende avond. Uw bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgt zonder dat u er ook maar naar om hoeft te kijken. Wij stellen uw bedrijfsuitje graag voor u samen

SEA EXPERIENCE
Racen over het water op een veilige manier. Snelheden tot 90 km/h zijn haalbaar en af en toe kom je zelfs los. Met je haren in de wind scheer je langs bijvoorbeeld de Skyline van Rotterdam of door de nieuwe haven.
Dit is een van de mogelijkheden die geboden worden maar u kunt ook genieten van:
- de Maas op z‘˜n best
- de tweede Maasvlakte
- Delta Experience
- Zeehonden Safari

CITY EVENTS
Een city Event in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of een andere stad? Wij bieden aantrekkelijke sportieve, uitdagende, culinaire stads evenementen. Van een meeting op 150 meter hoogte, een stadtour langs de meest unieke plekken, een bedrijfsfeest op bijzonder plaatsen of een teambuilding programma. Ontdek hier de mogelijkheden.

TEAMBUILDING
Teambuilding voor uw bedrijf? De combinatie van Outdoor activiteiten gekoppeld aan Indoor trainingssessies is een bewezen manier om de processen binnen uw bedrijf bewust te worden. Door uw trainingsdoel te koppelen aan praktijkgerichte opdrachten worden de onderliggende processen sneller zichtbaar. Dit op een leuke en veilige manier.

VRIJGEZELLENFEEST HEREN DAMES
Onze vrijgezellenfeesten zijn zowel voor dames als heren. Gesplitst of gezamenlijk jullie vrijgezellenfeest vieren? Bij ons kan het allebei! Sportief of minder sportief de keuze van onze vrijgezellenfeesten is bijna onbeperkt van Paaldansen tot Paintball, van Quadrijden tot Bonbons maken. Nieuwsgierig?

SOLEX HUREN
De Solex, helemaal terug van weggeweest! Wilt u bij ons een solex huren voor een heerlijke toer door het Nederlandse landschap? Wij verhuren solexen op alle locaties in Nederland. Ook als u à©à©n solex wilt huren kunt u bij ons terecht. Solexen huren kan bij ons vanaf 1 tot 250 solexen per dag.

PAINTBALL ROTTERDAM
Paintball kun je bij ons spelen te Rotterdam. Ons paintballveld vind je vlak bij de het centrum van Rotterdam. Een bushalte op 200 meter en een groot eigen parkeerterrein. Het Paintballveld is aangelegd met mooie bunkers, huisjes, stellingen etc. Paintball is bij ons ook ‘˜s avonds te spelen op ons verlichte veld.

C&F SPORTING BV
Ambachtweg 35,
2841 MB
MOORDRECHT
T: 0182-374339
F: 0182-378171

Home

http://www.rotterdamexclusief.nl