Hoogste kwaliteit natuurlijke steaks nu online vers verkrijgbaar

Links:
www.vleesbezorgen.nl
http://beefandsteak.punt.nl

Ter Aar, 4 december 2009 Beef&Steak, de eerste online steakslager van Nederland, introduceert twee nieuwe productlijnen van de hoogste kwaliteit natuurlijk rundvlees. Het schotse rund Aberdeen Angus is beroemd om zijn malse en smaakvolle steaks en het Hereford Natural Beef is prachtig vlees dat wordt geproduceerd in Zuid-Amerika.

Via de website www.vleesbezorgen.nl levert Beef&Steak van beide soorten de hele ossenhaas, ribeye, entrecà´te en rump, geportioneerd of als volledig deel. Daarnaast zijn per stuk de entrecà´te, ribeye, rump steak en steakburger te bestellen.

Het Aberdeen Angus ras (zie ook Black Angus of Red Angus) is wereldwijd beroemd om zijn fantastische vleeskwaliteit. Het wordt gebruikt door topchefs overal om zijn prachtige kleur, marmering van een beetje vet voor de smaak (intramusculair vet) en sublieme malsheid. Sterrenrestaurants kiezen vaak voor deze kwaliteit. BBC TV-chef Antony Worrell Thompson gebruikt Millers Aberdeen Angus in zijn zes restaurants.

Millers Aberdeen Angus is nog eens van extra hoge kwaliteit door de gecontroleerde en diervriendelijke verzorging en optimale rijping van het vlees (21 to 28 dagen). Door deze rijping krijgt het vlees een intensievere smaak en krimpt nauwelijks nog in de pan.

Aberdeen Angus is de originele naam van het ras uit Schotland, van de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Dit oorspronkelijke ras is ook bekend als Black Angus, de gangbare naam in de V.S. Deze steakkwaliteit is de beste ervaring voor de ´beef-eater‘˜ van vandaag. De combinatie van smaak, textuur, mix van smaken, kleur, vorm en geur is zeer gebalanceerd.

Het Hereford ras staat bekend om zijn smaak en structuur. Het vlees wordt gehouden zoals het vroeger het geval was, geheel extensief. De dieren grazen het hele jaar door op de pampa's. De gemiddelde oppervlakte waarop een dier mag grazen is 10 tot 50 maal de Europese scharrelnorm. Toevoegingen zoals antibiotica en hormonen zijn verboden. Het vlees wordt gerijpt voor een optimale malsheid. Het vlees van de Pure Hereford ossen is zeer fijn van draad en de dieren hebben minimaal 10.000m2 pampa ter beschikking.

Naast deze twee nieuwe kwaliteiten steaks heeft Beef&Steak zijn assortiment uitgebreid met Nederlands rosà© kalfsvlees en Nieuw Zeelands lamsvlees, beide soorten zijn tevens Halal.

Over Beef&Steak en Vleesbezorgen.nl
Beef&Steak is gespecialiseerd in steaks en ander vlees van onder andere rund, lam, varken, wild zwijn, bizon en hert, en levert ook exoten zoals springbok, krokodil en struisvogel. Producten zijn alleen via internet te bestellen en worden binnen 24 uur thuisgeleverd. Bestellingen worden via postorder geleverd in speciaal ontwikkelde verpakkingen zodat de diepvriesproducten minstens 25 uur op temperatuur blijven. www.vleesbezorgen.nl

Meer informatie:

Beef&Steak
Matthijs van der Pijl
[email protected]
0653298281