Links:
http://beefandsteak.hyves.nl
http://www.beefensteak.nl
http://www.beefandsteak.com

Ter Aar, 10 mei 2010 Geïnspireerd door het WK voetbal 2010 lanceert Beef&Steak een ´braai‘˜-campagne met als doel barbecuers aan te moedigen om de Zuid-Afrikaanse barbecue te ontdekken. De campagne houdt de introductie in van ´braaivleis‘˜ zoals boerewors, sosaties en runder spareribs, en de start van een campagnesite via beefandsteak.hyves.nl.

Hollandse pioniers introduceerden het woord ´braai‘˜ in Zuid-Afrika. Tot op de dag van vandaag is dat er de naam voor een barbecue. Een bbq in Zuid-Afrika gaat iets anders dan bij ons. Zo is het belangrijkste braaivleis de ´boerewors‘˜; een spiraalvormige worst van ongeveer 500 gram, gekruid met koriander en nootmuskaat.

Daarnaast horen ´sosaties‘˜ thuis op de braai. Sosaties zijn spiezen met rundvlees of lamsvlees, gemarineerd met o.a. uien, knoflook, peper en curry. Je vindt ook rundvlees spareribs en steaks op de Transvaalse bbq‘˜s. Traditioneel wordt er krummelpap bij geserveerd, samen met salades.

De boerewors die Beef&Steak in Nederland lanceert wordt geproduceerd in samenwerking met in Nederland woonachtige Zuid-Afrikanen, volgens authentiek recept.
Promotie wordt gevoerd via demonstraties, een PR-campagne, een hyves-pagina, twitter en het weblog beefandsteak.com.

Over Beef&Steak
Beef&Steak is gespecialiseerd in Bourgondisch vlees van onder andere rund, lam en varken. De producten zijn via internet te bestellen en worden binnen 24 uur bezorgd via postorder in speciaal ontwikkelde verpakkingen, zodat verse producten en diepvriesproducten minstens 30 uur op temperatuur blijven. Meer informatie via www.beefensteak.nl

Meer informatie:
Beef&Steak
Jan Faber
[email protected]
0653204345

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular