Online steakslager breidt uit naar de horecamarkt

Ter Aar (NL), 10 februari 2010 Beef&Steak, steak-webwinkel actief in Nederland en België, lanceert Steakservice.nl, een webshop voor de horeca.

In navolging van de succesvolle webshop voor particulieren levert Beef&Steak nu ook een premium assortiment aan horecaklanten. Beef&Steak is gespecialiseerd in premium rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees en vis.

Door heel Nederland worden bestellingen geleverd met een combinatie van eigen vervoer en koeriersdiensten, in koelverpakkingen.

Het bedrijf onderscheidt zich met een premium assortiment rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en duurzame vis. De ervaringen met de eerste horecaklanten hebben aangetoond dat er behoefte is aan een premium assortiment eerlijke producten, via internet te bestellen en dagelijks bezorgd.

Over Beef&Steak
Beef&Steak is gespecialiseerd in steaks en ander vlees van onder andere rund, lam, varken en vis. Producten zijn alleen via internet te bestellen en worden binnen 24 uur geleverd. Bestellingen worden via postorder bezorgd in speciaal ontwikkelde verpakkingen zodat de diepvriesproducten minstens 25 uur op temperatuur blijven. Meer informatie via: www.steakservice.nl.

Meer informatie:

Beef&Steak
Jan Faber
[email protected]
(31) (0)653204345