Beeldscherm trolleys worden op scholen en in het bedrijfsleven veel gebruikt voor interne presentatie doeleinden en bijvoorbeeld voor een beurs of andere externe presentatie.
Een beetje kwaliteit trolley kost al snel rond de 1000 euro, dit komt hoofdzakelijk dat het een niet alledaags artikel is. Bij bedrijven die dergelijke trolleys verkopen ligt dit artikel vaak maanden in het magazijn voordat er een klant voor komt. Dit brengt extra kosten met zich mee die op het bordje van de koper neergelegd worden, dat brengt de prijs omhoog.
Daarnaast laten bijna alle fabrikanten van muurbeugels en aanverwante artikelen hun producten in China maken, ze moeten dus of voorraad houden of lange levertijden afgeven. NLtronics heeft als importeur van Edbak die al zijn producten nog gewoon in Europa maakt niet, doordat de levertijd van de fabrikant naar ons toe maximaal 3 weken is in plaats van de 6-8 weken vanuit China. Wij kunnen het dus met een vrij kleine voorraad stellen en onze klanten altijd binnen een zeer redelijke tijd bedienen. Informeert U eens naar onze prijzen U zult verbaasd staan, zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding.

Email : [email protected]
Tel : 0165-323288
www.NLtronics.nl