(Persbericht)

Begin 2011 met een nieuwe look van Superdry en het aanbod unieke Superdry trainingsbroeken. Met een prachtige collectie trainingsbroeken voor vrouwen en voor mannen, kan je niet verkeerd gaan bij het proberen van enkele van de prachtige stukken uit het Superdry aanbod.

Voor de mannen is er keuze uit een mooie collectie met onder meer de Orange Label trainingsbroek, Orange Label vintage trainingsbroek of de University trainingsbroek en nog veel meer unieke stijlen, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. In de reeks voor vrouwen krijg je met de Orange Label vintage trainingsbroek, Hockey trainingsbroek met applique of University hockey trainingsbroek een idee van de beschikbare retro stijlen.

Deze stijlen en nog veel meer zijn terug te vinden op de nieuwe Superdry website www.superdry.be/be-nl - vind die stijlvolle trainingsbroek die jou past voor de prijs die jij wilt. Om het shoppen voor kopers eenvoudiger te maken, is elk kledingstuk op de site zichtbaar vanuit verschillende hoeken zodat je kan zien wat je precies koopt.

Alle verzendingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn gratis, bezoek dus de website vandaag nog en haal wat retro Superdry kleren in huis voor jezelf!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:[email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW